Industry Wire

Geplaatst door BB Capital Investments

BB Capital sluit partnership met IMAP

DEN HAAG – BB Capital Investments gaat een partnership aan met IMAP Netherlands om private equity investeringen te ontsluiten voor de Nederlandse klanten en relaties van het toonaangevende, internationale M&A advieskantoor. Dat maken beide partijen vandaag bekend.

Overnamekantoren zoeken in een competitieve markt naar vernieuwing en verbreding van hun adviesdiensten. IMAP Netherlands heeft gekozen voor een partnership met BB Capital, dat de klanten van het advieskantoor via een op maat gemaakte investor portal toegang gaat bieden tot hun beproefde ‘evergreen’ fund-of-funds voor private equity investeringen.

Susan van Koeveringe, Managing Partner en oprichter BB Capital: “IMAP Netherlands is een van de leidende partijen voor fusies en overnames in Nederland. Wij zien steeds vaker ondernemers die na hun bedrijfsoverdracht op zoek zijn naar investeringsmogelijkheden. De samenwerking tussen BB Capital en IMAP Netherlands kan precies die vraag faciliteren.

Casper Sikkema, Partner IMAP Netherlands: “Wij constateren dat onze klanten interesse hebben in private equity fondsen die normaliter niet voor iedereen toegankelijk of goed te doorgronden zijn. Door de samenwerking met BB Capital bieden wij het IMAP-klant- en investeerdersnetwerk toegang tot kwalitatief hoogwaardige private equity fondsen in een bewezen fund-of-funds. Dit sluit goed aan bij klanten die recent hun bedrijf verkocht hebben en passende investeringsmogelijkheden zoeken. Wij zijn ervan overtuigd dat ons IMAP-klant- en investeerdersnetwerk waardevolle en aangename relaties kan opleveren voor onze klanten en relaties.”

Over IMAP Netherlands
IMAP behoort tot de top van de M&A kantoren wereldwijd, met een focus op de middenmarkt. In dit segment staat IMAP middelgrote bedrijven, familiebedrijven en grote internationaal opererende ondernemingen bij met de verkoop van hun onderneming, buy & build strategie, of het aantrekken van groeikapitaal.

Over BB Capital Investments
BB Capital Investments is een in Den Haag gevestigde investeringsmaatschappij en een bij de AFM geregistreerde fondsbeheerder. Als private market investment manager met een combinatie van directe investeringen en fonds in fondsbeleggingen beheert BB Capital de portefeuille van meer dan 180 investeerders met een vermogen van meer dan EUR 200 miljoen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht