Industry Wire

Geplaatst door Belfius

Belfius Mobile, alweer bij de beste bankapps ter wereld!

De Belfius Mobile app behoort tot de beste bankapps ter wereld! Dat werd vandaag andermaal bevestigd door de jaarlijkse studie van consultant Sia Partners.​

Voor de 6de keer maakte Sia Partners een analyse van de mogelijkheden en de gebruiksvriendelijkheid van bankapps. Dit jaar testte de consultant de apps van 148 financiële instellingen in 19 landen, waaronder die van 13 banken in België.

Twee Belgische banken, waaronder Belfius, onderscheiden zich duidelijk in deze rangschikking en behoren tot de top van de Digital Leaders. De Belfius-app stijgt zodoende 3 plaatsen ten opzichte van vorig jaar en is nu de vierde beste app wereldwijd. Sia Partners onderstreept met name de kwaliteit van de digitale end-to-end klantenflow, de ruime waaier aan producten en diensten (waaronder het beleggingsplatform Re=Bel) en de talloze nuttige mogelijkheden die het de klanten heel wat gemakkelijker maken, niet alleen voor Daily Banking, maar ook voor meer complexe verrichtingen.

Olivier Onclin, lid van het directiecomité, verantwoordelijk voor Private, Business & Retail Banking: “Elke dag weer geven onze teams het beste van zichzelf om de 1,9 miljoen gebruikers van onze bankapp de beste beleving te geven en optimale veiligheid te bieden. Altijd met hetzelfde doel voor ogen: het onze klanten gemakkelijk maken dankzij producten, diensten en partnerships die echt tegemoet komen aan hun behoeften en dankzij vernieuwende maar vooral relevante functies.

Bram Somers, Chief Technology Officer, voegt daar het volgende aan toe: We zijn er bijzonder trots op dat onze inspanningen andermaal beloond worden. Belfius Mobile behoort eens te meer tot de beste apps ter wereld en onze klanten geven ons de hoogst mogelijke score in de App Store en Google Play. Die dubbele erkenning is de perfecte motivatie om voort gaan op ons elan en elke dag opnieuw onze klant optimaal van dienst te zijn!”

————————————
http://www.belfius.be/maildisclaimer.htm
————————————————————–

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht