Industry Wire

Geplaatst door Blackberry

BlackBerry AtHoc Public Safety editie stelt lokale overheden en universiteiten in staat veilig en rechtstreeks te communiceren

Amsterdam, 24 september 2020 – BlackBerry Limited kondigt de BlackBerry® AtHoc® Public Safety editie aan. Hiermee geeft BlackBerry lokale overheden en universiteiten de gelegenheid om kritische communicatie direct op een nauwkeurige, veilige en betrouwbare manier aan de gemeenschap te communiceren.

“In het afgelopen decennium heeft BlackBerry lokale overheden met succes voorzien van de tools die nodig zijn om mensen snel te informeren en tijdig belangrijke informatie te delen om iedereen veilig te houden. Wij zijn verheugd om de toevoeging van de BlackBerry AtHoc Public Safety editie aan te kondigen om zo mensen effectiever te beschermen,” zegt Christoph Erdmann, Senior Vice President of Secure Communications bij BlackBerry. “De oplossing kan snel geïmplementeerd worden om de meest veilige real-time informatiemeldingen mogelijk te maken, zodat er weloverwogen beslissingen genomen kunnen worden in tijden van crisis.”

Veiligheid vereist een gezamenlijke inspanning van mensen, teams en organisaties. BlackBerry AtHoc overbrugt de kloof tussen medewerkers, burgers en essentiële diensten wanneer belangrijke informatie snel en betrouwbaar geleverd moet worden. Officiële meldingen kunnen via meerdere kanalen worden verzonden, waaronder apps, SMS, RF-sirenes, radio en TV om iedereen binnen een bepaalde regio snel te bereiken. Burgers kunnen zichzelf registreren om extra uitgebreide meldingen te ontvangen.

Het volledige Engelstalige bericht is hier te lezen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht