Industry Wire

Geplaatst door Blauw Gras

Blauw Gras lanceert ludieke campagne voor opvouwbare Samsung Galaxy Z Fold2

In de nieuwe campagne, ontwikkeld door Blauw Gras, vergelijkt Samsung de features van de opvouwbare Galaxy Z Fold2 met Apple’s smartphones. Op deze manier onderstreept het merk de unieke en innovatieve kenmerken van hun nieuwste smartphone.

Volgens Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland, sluit de campagne goed aan bij het merk. “Met onze innovatieve producten en diensten treden we al jaren buiten de gebaande paden om zo het dagelijks leven leuker en makkelijker te maken. Met deze boodschap willen we zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Z Fold2.”

Bart Visser, Creative Director bij Blauw Gras, vult van Walt Meijer aan: “De campagne benadrukt dat Samsung’s Galaxy Z Fold2 ten aanzien van bepaalde features een stap vooruitloopt op Apple’s smartphones. Dit laten we zien door gebruik te maken van slogans, die op de verschillen wijzen.”
De digitale abri’s zijn vanaf vandaag te zien in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven.

Credits
Verantwoordelijken bij Samsung: Danique de Barse, Laura Geuze
Creative Direction: Bart Visser
Concept, art & copy: Desmond Lisonne & Demian Geurts – Larribau LaVigne
Strategie: Jennis Jongerius
Productie: Blauw Gras
Account/Project: Fleur van der Eijk, Daphne van der Oord

Over Blauw Gras
Blauw Gras is één van de eerste dedicated social content bureaus in Nederland en weet als geen ander waar mensen echt voor in beweging komen. Met een team van 50 specialisten bedienen zij klanten als HORNBACH, McDonald’s, Nederlandse Loterij, Menzis & Interpolis. Blauw Gras is onderdeel van Born05 Group.

Over Samsung Electronics
Samsung Electronics inspireert mensen en creëert de toekomst met vernieuwende ideeën en technologieën. Wij zijn toonaangevend in de wereld van TV’s, smartphones, wearables, tablets, huishoudelijke apparaten, netwerksystemen, geheugen, systeem-LSI, gieterij en LED-oplossingen. Het laatste nieuws, artikelen en persmateriaal vind je op Samsungs Newsroom op https://news.samsung.com/nl/ en onze blogs Explore en Insights.
Meer informatie: www.blauw-gras.com, www.born05.group

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht