Industry Wire

Geplaatst door CTB xRM

Breman kiest CTB xRM voor de implementatie van Office 365

Ede, 24 november 2016 – CTB xRM, ICT-dienstverlener voor bedrijven in de techniek, bouw en offshore, implementeert Office 365 bij Breman Installatiegroep. Met de inzet van Office 365 wil Breman de informatiedeling verbeteren door met één platform voor kennisdeling en samenwerking in de keten te gaan werken. Dankzij deze implementatie verbetert de vindbaarheid van documenten en wordt er altijd gewerkt met de laatste versie van documenten.

Breman kiest voor een gefaseerde aanpak voor de uitrol van Office 365 in de organisatie. Elk kwartaal worden nieuwe releases gelanceerd. In de tussentijd worden deze getest en waar nodig bijgestuurd. CTB xRM focust zich op de sectoren techniek, bouw en offshore. Hierdoor heeft het bedrijf veel kennis en expertise van de installatiebranche. Zo bieden zij branchespecifieke oplossingen waardoor Breman optimaal gebruik kan maken van Office 365.

Klaas Kanis, Manager Informatiemanagement & ICT bij Breman: “We zijn eerst op zoek gegaan naar een geschikt platform om de samenwerking op te zetten. We kwamen uit bij Office 365. Vervolgens zijn we gaan zoeken naar een betrouwbare partner met wie we een langetermijnrelatie konden opbouwen. CTB xRM bleek deze partner te zijn. Gelijk vanaf het begin van het selectieproces werd duidelijk dat CTB xRM verstand heeft van onze markt. Door hun kennis en expertise van de installatiesector spreken we dezelfde taal.”

Yuri Ramdhani, Managing Director van CTB xRM: “Bedrijven als Breman werken samen met verschillende aannemers, onderaannemers en partners. Op grote schaal samenwerken met verschillende partijen is complex. We hebben al veel bedrijven begeleid in het proces naar eenduidig informatiemanagement. Vaak zien we dat de bedrijven de informatie niet centraal hebben verzameld, dit zorgt voor faalkosten en miscommunicatie. Met de implementatie van Office 365 wordt dit weggenomen en hebben bedrijven een centraal punt voor de samenwerking.”

——–

Over CTB xRM
CTB xRM is een Microsoft- en kennispartner voor (internationale) organisaties in de techniek, bouw en offshore. Zij helpen klanten met het invoeren van moderne sales & marketing, meer grip op projecten, slimmere serviceverlening en het optimaliseren van interne processen. Hiervoor leveren zij Microsoft-(cloud)technologieën, diensten en brancheoplossingen gebaseerd op Office 365, Dynamics 365, Business Intelligence en Analytics. Het bedrijf heeft inmiddels een portfolio opgebouwd met meer dan 300 klanten. CTB xRM is gevestigd in Ede. Meer informatie: www.ctbxrm.nl

CTB xRM op Twitter | Facebook | LinkedIn

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht