Industry Wire

Geplaatst door BT

BT en Microsoft kondigen strategische samenwerking aan

Gezamenlijke innovatie van BT en Microsoft richt zich op spraakdiensten voor ondernemingen, beveiliging en sectorgerichte diensten

BT en Microsoft kondigen vandaag een nieuwe strategische samenwerking aan om samen de innovatie te versnellen op het gebied van spraakdiensten, cyberveiligheid en sectorgerichte diensten in verschillende sectoren: van digitale productie tot gezondheid. De strategische samenwerking helpt bedrijven over de hele wereld om verder te groeien.

Gebruikers van de door BT beheerde zakelijke diensten van Microsoft krijgen door de samenwerking een uitstekende ervaring doordat BT hun Microsoft-toepassingen integreert met zijn betrouwbare connectiviteit en cyberbeveiliging.

BT is al benoemd als één van de eerste ontwikkelingspartners voor Microsoft Operator Connect en Operator Connect Conferencing. De hernieuwde overeenkomst stelt BT in staat om op deze relatie voort te bouwen en zijn eigen wereldwijde beheerde spraakdiensten rechtstreeks via Microsoft Teams aan te bieden. Deze aanpak verbetert de klantervaring nog verder en creëert nieuwe groeikansen. Het aantal gebruikers van BT’s managed Microsoft Teams collaboration service is in de afgelopen 12 maanden al bijna verdubbeld.

De samenwerking bouwt voort op BT’s bestaande portfolio van cyberbeveiligingsdiensten op basis van Microsoft-technologie. De bedrijven gaan verder met het ontwerpen en lanceren van een nieuwe generatie managed security-diensten om de moderne collaboratieve werkplek mogelijk te maken en te beschermen. BT zal nauw samenwerken met Microsoft om verschillende beveiligingsproposities te ontwikkelen om de activiteiten van klanten in de cloud en op het eigen IT-platform te beschermen.

Twee integrale onderdelen van de samenwerking zijn duurzaamheid en samenwerking op het gebied van digitale vaardigheden. BT en Microsoft werken samen aan verdere verbetering van de duurzaamheidsprestaties van hun toeleveringsketens en bundelen hun krachten om digitale vaardigheden in de gemeenschap te bevorderen.

“BT en Microsoft lopen voorop in innovatie op het gebied van wereldwijde digitale platforms en connectiviteit die technologie en communicatie grenzeloos maken,” aldus Bas Burger, CEO Global bij BT en executive sponsor van BT’s samenwerking met Microsoft. BT zal de geavanceerde tools van Microsoft gebruiken om nieuwe communicatiediensten te ontwikkelen die voldoen aan de behoeften en eisen van de klanten van vandaag. Door onze visies op communicatie, connectiviteit, beveiliging en digitale technologie op elkaar af te stemmen, ondersteunen Microsoft en BT groei voor bedrijven over de hele wereld.”

BT heeft deze morgen ook de resultaten voor Q1 gepubliceerd.
BT CEO Philip Jansen: “We blijven investeren in nieuwe strategische groeigebieden en hebben vandaag ook een versterkt strategisch partnerschap aangekondigd met
Microsoft, waardoor we co-innovatie zullen versnellen op alle gebieden van ons bedrijf, waaronder enterprise voice en cyber security, ter ondersteuning van onze groeistrategie.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht