Industry Wire

Geplaatst door Cat

Cat Q10 5G nu verkrijgbaar

eading, 10 augustus 2022 – De Cat Q10 5G rugged mobiele internet-hotspot van Bullitt Group, de wereldwijde licentiehouder van Cat® phones, is nu verkrijgbaar in Nederland.

De Cat Q10 biedt een betrouwbare, snelle internetconnectie voor in de buitenomgeving. Dankzij IP68 en MIL-SPEC-810H ratings kan de stof- en waterproof Cat Q10 de meest veeleisende weersomstandigheden aan en doorstaat valtests van 1,8 meter. Met de grote, verwisselbare 5300mAh-batterij blijf je geruime tijd online.

Overal internet
De in toenemende mate populaire mobiele internet hotspots zijn met name bruikbaar op plekken waar breedband internet over ‘de vaste lijn’ niet beschikbaar of onbetrouwbaar is, maar waar wel goede 4G LTE- of 5G-dekking is. Veel mobiele internet hotspots bieden momenteel nog geen 5G-connectie; nog minder zijn robuust en weersbestendig. Bovendien hebben veel hotspots een relatief zwakke batterij of zijn afhankelijk van netstroom.

De draagbare Cat Q10 is gemakkelijk en snel in te stellen en biedt een beveiligde privéverbinding voor maximaal 32 apparaten tegelijk, op Wi-Fi 6- en 5G-snelheden. Hiermee biedt het een veiligere en flexibelere verbinding dan publieke Wi-Fi hotspots. De Cat Q10 beschikt bovendien over een grote, langwerkende batterij met een gebruiksduur tot 10 uur. Gebruikers kunnen indien nodig de batterij zelf omwisselen voor een nieuwe en daarmee de gebruiksduur verlengen, zelfs als er geen netstroom voor handen is.

Verkrijgbaarheid
De Cat Q10 5G is verkrijgbaar via de website van Cat phones en bij diverse geselecteerde retailers en kost €449.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht