Industry Wire

Geplaatst door CHARLY PR

Charly PR verwelkomt Mongools premium kasjmiermerk GOBI als klant

Charly PR kondigt met trots aan dat het GOBI Cashmere als klant verwelkomt. Het bureau voor geïntegreerde corporate en consumer communicatie gaat het grootste Mongoolse kasjmiermerk, en een van de meest prestigieuze wereldwijd, helpen om te groeien in de voor het merk relatief nieuwe Benelux-markt.

Een maand geleden lanceerde GOBI met veel trots zijn Benelux-website, wat betekent dat we massaal aan de slag mogen om onze kledingkast om te toveren tot een waar ‘Kasjmier Walhalla’. GOBI lanceert vanaf september een aantal nieuwe collecties die een visuele lust zijn voor het oog en je lichaam omhullen met een ongekend gevoel van comfort en zachtheid. Elke ontwerplijn is doordrenkt met esthetische pracht en vakmanschap en is daardoor een feest om te aanschouwen.

Karolien Hessels, managing director Benelux bij Charly PR: “Als allereerste PR-bureau in de Benelux voor GOBI gaan we de visie en creativiteit van GOBI Cashmere ondersteunen en laten groeien in de hele Benelux, in de eerste plaats via onze earned PR-expertise. We trappen deze samenwerking af met veel energie en bewondering voor het mooie verhaal achter de kledingfabrikant, waarin kwaliteit, stijl, traditie, betaalbaarheid en harmonie met de natuur centraal staan. Zo werkt GOBI Cashmere samen met lokale herders die al duizenden jaren op de uitgestrekte steppe wonen, en laat zo die unieke traditie van Mongoolse nomaden floreren. Dat biedt zoveel invalshoeken voor verhalen die mensen inspireren dat we er enorm naar uitkijken om sterke en blijvende impact voor GOBI te maken.”

Amarsaikhan Baatarsaikhan, Chief Growth & Strategy Officer (GOBI Joint Stock Company):”Bij GOBI Cashmere geloven we in de kracht van creatief denken en samenwerking. Daarom zijn we met Charly PR in zee gegaan, de referentie op het vlak van geïntegreerde corporate en consumer communicatie in de Benelux. Met 30 jaar ervaring levert Charly PR de expertise waar we naar op zoek waren. Samen beginnen we aan een spannende reis waarbij we via de juiste verhalen diepe verbindingen met ons doelpubliek gaan creëren.”

OVER GOBI CASHMERE

GOBI is in 1981 opgericht als een staatsbedrijf dat gespecialiseerd is in 100% premium kasjmier. Sindsdien is GOBI het grootste kasjmierbedrijf in Mongolië geworden én gebleven. GOBI hecht waarde aan traceerbaarheid in elk detail; van hun fabriek in Ulaanbaatar tot hun lokale samenwerkingspartners, de Mongoolse herders die al duizenden jaren op de uitgestrekte steppes wonen en zo een unieke traditie van Mongoolse nomaden in stand houden die tot op de dag van vandaag voortleeft. GOBI is van mening dat hoogwaardig kasjmier comfortabel, duurzaam, diervriendelijk en betaalbaar moet zijn. GOBI combineert eeuwenoud vakmanschap met moderne productie-expertise, waarbij materialen worden gemaakt om lang mee te gaan en ontwerpen worden gecreëerd met het oog op duurzaamheid. Zonder tussenpersonen, verspilling of complexe productieprocessen is wederzijds respect verweven in de kern van de werkwijze van GOBI.

OVER CHARLY PR

Charly PR is het Benelux-bureau voor geïntegreerde corporate en consumer communicatie. Het bureau specialiseert zich in crisiscommunicatie, interne communicatie, thought leadership, product PR, influencer relations en digital & contentmarketing. Dagelijks adviseert en ondersteunt Charly PR vanuit kantoren in Strombeek-Bever (Brussel) en Bunnik (Utrecht) klanten als Action, Belnet, Dubai Tourism, Hasbro, IDEWE, OnePlus en Sonos. Het bureau werd in 1994 opgericht door Charly Lammers van Toorenburg en heet sinds maart 2023 ‘Charly PR’.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht