Industry Wire

Geplaatst door Consumentenbond

Consumentenbond opnieuw populairste vergelijkingssite

Bij de publieksverkiezing Website van het Jaar is de Consumentenbond voor het derde opeenvolgende jaar uitgeroepen tot Populairste Website in de categorie Vergelijking. Dit werd bekendgemaakt op woensdag 20 november tijdens de Award Night.

Sandra Molenaar, directeur Consumentenbond: ‘Dit is de derde keer dat het publiek ons verkiest als populairste vergelijkingssite. Deze erkenning is een enorme eer waar wij heel trots op zijn. We bedanken alle stemmers voor hun vertrouwen in ons.’

De Website van het Jaar-verkiezing is een initiatief van Multiscope en Emerce en behoort tot de grootste online publieksverkiezingen van Nederland: 511.141 consumenten brachten hun stem uit op honderden websites in 37 categorieën. Per categorie zijn maximaal 12 websites genomineerd.

Meeste stemmen
In elke categorie waren 2 prijzen te winnen: de Beste en de Populairste Website van het Jaar. De ‘Beste Website’ is de site met de hoogste score op kwalitatieve kenmerken. De ‘Populairste Website’ is de site met het hoogste aantal stemmen.
In de categorie Vergelijking deden 12 websites mee die het vergelijken van producten en/of prijzen als doel hebben. Naast de Consumentenbond waren ook Tweakers Pricewatch, beslist.nl, Kieskeurig.nl, Hardware.Info, Independer, Vergelijk.nl, Beste Product, Geld.nl, ShopAlike.nl, Zorgwijzer.nl en Pricewise genomineerd. Pricewise won de prijs voor Beste Website.

Vergelijkers
Op de website van de Consumentenbond staat een overzicht van vergelijkers voor zorgverzekeringen, inboedel-, aansprakelijkheids-, auto- en rechtsbijstandverzekeringen, maar ook vergelijkers voor energieleveranciers, alles-in-1-providers en mobiel abonnementen. Consumenten kunnen ook besparen door zich aan te sluiten bij de collectieven voor energie, cv-ketels en private auto- en e-bike-lease van de Consumentenbond.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht