Industry Wire

Geplaatst door Crossphase

Crossphase voor derde jaar op rij in Top 250 snelst groeiende bedrijven

Crossphase staat voor het derde jaar op rij in de Top 250 groeibedrijven van 2020. Deze lijst wordt samengesteld door het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) en nlgroeit. Crossphase helpt organisaties bij het vlekkeloos organiseren en maken van content. Het bureau maakt een snelle groei door doordat steeds meer bedrijven inzetten op contentmarketing en storytelling. Crossphase creëert, beheert en optimaliseert content voor bedrijven als Zilveren Kruis, Vattenfall, ABN Amro en NS.

Dat Crossphase ook dit jaar in de Top 250 snelst groeiende bedrijven staat, is bekend gemaakt tijdens BusinessBoostLive. Dit is een jaarlijks event van Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) en ondernemersplatform nlgroeit. Elk jaar presenteren zij de 250 bedrijven die de afgelopen drie jaar de grootste groei lieten zien in omzet en nieuwe banen. Deze bedrijven worden die avond in het zonnetje gezet, want zij geven een boost aan de Nederlandse economie.

Groei van professionals en bedrijf

Marco Cupido, General Manager van Crossphase: “Wij zijn trots dat wij zoveel enthousiaste contentspecialisten laten groeien als professional. Dankzij de drive en ambitie van onze professionals helpen wij de grootste merken van Nederland hun verhaal te vertellen en de waarde van hun content te vergroten. Daarmee is de groei van Crossphase ook te danken aan de groei van onze collega’s.”

Over Crossphase

Crossphase is de Nederlands marktleider op het gebied van contentmanagementservices. Het bedrijf houdt zich bezig met contentmanagement, webredactie, projectmanagement en consultancy. Ook innoveert de snelle groeier, door zich te specialiseren op het gebied van Conversation Design: de kunst en het ambacht van de chatbot. Eerder won Crossphase al 4 FD-Gazelle awards. Er werken meer dan 80 professionals bij Crossphase.

Over de Top 250

De Top 250 Groeibedrijven bestaat uit Nederlandse bedrijven die de meeste groei hebben laten zien in de periode van 2015 tot en met 2019. Deze bedrijven hadden een jaarlijkse groei van minstens twintig procent in omzet en/of werknemers, minimaal tien werknemers en een omzet van minstens vijf miljoen euro. Gezamenlijk hebben de 250 bedrijven uit de Top 250 Groeibedrijven in deze periode meer dan 40.000 banen (in FTE) gecreëerd.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht