Industry Wire

Geplaatst door DEPT

DEPT® en Beiersdorf breiden succesvolle samenwerking uit naar Frankrijk

AMSTERDAM, 29 FEBRUARI 2024 – De samenwerking tussen DEPT® en Beiersdorf wordt – na een succesvol jaar en geslaagde pitch – uitgebreid naar Frankrijk. Het digitalmarketingteam van DEPT® zal hun expertise op het vlak van zoekmachineoptimalisatie, communitymanagement, website-optimalisatie en social media inzetten om de digitale aanwezigheid van Hansaplast (bekend als Elastoplast in Frankrijk) en Eucerin in Nederland, België en nu ook in Frankrijk te versterken.

De uitbreiding naar Frankrijk brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, zoals het verschil in taal tussen Belgisch-Frans en Frans. Toch voorzien de teams daarin geen obstakel. “Onze waardering voor DEPT®’s expertise en de behaalde resultaten van het Nederlandse en Belgische team hebben het vertrouwen van hun stap naar de Franse markt versterkt,” aldus Anouk Pullens, digital manager bij Eucerin Nederland.

“Deze hernieuwde, uitgebreide samenwerking met Hansaplast en Eucerin onderstreept onze toewijding aan het leveren van resultaten die de verwachtingen overtreffen,” zegt Guido Luiten, account manager digital marketing. DEPT® belooft een innovatieve benadering die niet alleen de merkstrategie versterkt, maar ook de weg vrijmaakt voor toekomstige groei. “We hebben zin om onze reis voort te zetten én uit te breiden naar Frankrijk om onze expertise in te zetten zodat deze merken digitaal nog groter kunnen worden,” vult Guido aan.

– EINDE PERSBERICHT –


Over DEPT®: Wij zijn een global digital agency die baanbrekende technologie en marketing gebruikt om merken te helpen voorop te blijven lopen. DEPT® creëert end-to-end digitale ervaringen op een wereldwijde schaal met een boutique cultuur. DEPT®’s team van meer dan 4.000+ digitale specialisten werkt verspreid over meer dan 30 kantoren op 5 continenten en voor topmerken als Google, bol, Philips, Eneco, Univé verzekeringen, Just Eat Takeaway, Otrium en meer. Het bureau is klimaatneutraal en B Corporation gecertificeerd sinds 2021 en zet zich in voor een positieve impact op de wereld. www.deptagency.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht