Industry Wire

Geplaatst door Evoke

Detacheringsbureau Evoke bezorgt droombaan direct in inbox met Vacature Alert

De zoektocht naar een eerste of volgende baan is vaak een tijdrovende en uitdagende taak. Detacheringsbureau Evoke introduceert een efficiënte oplossing: de Evoke Vacature Alert. Deze functie transformeert de manier waarop professionals hun carrière vormgeven door de meest relevante kansen direct per e-mail te delen. Deze ‘alerts’ zijn gebaseerd op persoonlijke voorkeuren, zoals vakgebied, salaris, opleidingsniveau en locatie.

Een moderne draai aan de banenjacht
In een tijd waarin alles geoptimaliseerd en geautomatiseerd wordt, bleef het vinden van vacatures vaak achter. Evoke verandert dit nu. “Waarom zou je urenlang websites moeten doorspitten, als jouw droombaan ook direct met je gedeeld kan worden in je eigen inbox? Die tijd besteed je waarschijnlijk liever aan iets anders”, vertelt Rick de Haas, Director of Operations bij Evoke.

Met de Evoke Vacature Alert kunnen gebruikers hun voorkeuren instellen en vervolgens automatisch vacatures ontvangen die perfect aansluiten bij hun profiel. Of je nu net afgestudeerd bent en zoekt naar die eerste baan, of een professional bent die toe is aan een volgende stap in je carrière. De Haas: “Deze nieuwe functie zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste kansen in de markt.”

Voordelen voor jobspeurders
• Directe toegang tot de nieuwste vacatures, afgestemd op jouw profiel;
• Flexibele meldingsopties: ontvang updates direct, dagelijks of wekelijks;
• Bespaar kostbare tijd en energie in je zoektocht;
• Uitgebreide personalisatie: filter op vakgebied, ervaring, locatie en meer;
• Volledig kosteloos en gebruiksvriendelijk.

“Evoke’s Vacature Alert is meer dan slechts een nieuwe functie. Het is een andere benadering van de banenjacht, waarbij we technologie en personalisatie combineren om het beste resultaat voor professionals te bereiken”, sluit De Haas af.

De Evoke Vacature Alert is vanaf nu in te stellen in het vacatureoverzicht via www.evokestaffing.com/nl/vacatures.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht