Industry Wire

Geplaatst door Digitate

Digitate en Toshiba Global Commerce Solutions leveren samen de volgende generatie van op intelligentie gebaseerde Connected Services

ignio™ AIOps biedt Europese Toshiba klanten AI-gestuurde analyses
en ondersteuning om de betrouwbaarheid van retailoperaties te versterken

Amsterdam, 19 september 2023 – Digitate, een toonaangevende leverancier van op SaaS-gebaseerde bedrijfssoftware voor IT en bedrijfsvoering, kondigt vandaag een strategische samenwerking aan met Toshiba Global Commerce Solutions (Toshiba), wereldwijd marktleider op het gebied van elektronische point-of-sale-technologie. Met deze samenwerking levert Toshiba next-generation supportservice aan retailers in heel Europa met behulp van Digitate’s ignio™ AIOps-platform.

De samenwerking biedt Toshiba Global Commerce Solutions-klanten toegang tot AI-gestuurde ondersteuning in een multi vendor retailomgeving. Door problemen automatisch te signaleren en te diagnosticeren, ze proactief op te lossen en te helpen voorspellen en voorkomen, zorgt het tevens voor robuuste operaties van de bedrijfskritische functies van retailklanten.

“Digitate’s strategische samenwerking met Toshiba Global Commerce Solutions levert de technologische ruggengraat voor Toshiba’s Connected Services-aanbod. Hierdoor worden hun Command Center-activiteiten getransformeerd en de dienstverlening aan hun retailklanten verbeterd”, aldus Ritu Dubey, Global Head of New Business Sales and Market Development bij Digitate. “We zijn volledig gefocust op het samenbrengen van de best-in-class oplossingen, aangedreven door ignio™. Zo willen we de autonome retail enterprise journeys van klanten versnellen. Ondertussen helpen we Toshiba Global Commerce Solutions om een solide basis te bouwen voor toekomstige innovatie en groei.”

In april 2023 implementeerde Digitate ignio™ bij Toshiba Global Commerce Solutions in slechts 21 dagen – een recordtempo voor een ignio™ implementatie. Dit bewijst de time-to-value die klanten van Toshiba Global Commerce Solutions in heel Europa kunnen verwachten wanneer ze kiezen voor hun Connected Services.

“Dankzij onze samenwerking met Digitate hebben we de diensten die we onze klanten aanbieden stap voor stap kunnen verbeteren. De ignio™ AIOps-technologieën stellen ons in staat om voortdurend te innoveren in de concurrerende markt van retailautomatisering”, zegt Margriet van Schaik, VP Services bij Toshiba Global Commerce Solutions in Europa. “De uitbreiding van ons Connected Services-aanbod leidt tot een proactief onderhoudsmodel voor retailers dat is gebaseerd op AI-voorspellingen. In het nieuwe aanbod nemen we de complexiteit van retailwinkels en de technologieën die retailers inzetten – naast die van Toshiba – volledig mee. En retailers helpen hun klanten te verrassen, is iets waar ze elke dag om vragen.”

Jules Harms, Director of Professional Services bij Toshiba Global Commerce Solutions in Europa, voegt hieraan toe: “Door inzichten te verzamelen uit apparatuur en software applicaties en vervolgens inzicht te krijgen in storingspatronen in onderdelen en softwareprocessen met behulp van ignio™ AI-analytics, lossen retailers problemen proactief op voordat ze de winkelactiviteiten verstoren. En het positieve domino-effect van het verminderen van de uitstoot van koolstof door minder fysieke bezoeken van technici aan winkels is alleen maar goed nieuws voor onze aarde en milieubewuste retailers en consumenten.”

###

Over Toshiba Global Commerce Solutions
Toshiba Global Commerce Solutions stelt retailers in staat te groeien en te bloeien. Dit doen ze door middel van een dynamisch ecosysteem van slimmere, flexibelere oplossingen en diensten waarmee retailers kunnen meegroeien met de diverse generaties aan consumenten en zich kunnen aanpassen aan wisselende marktomstandigheden. Ondersteund door een wereldwijde organisatie van toegewijde medewerkers en partners krijgen retailers meer zichtbaarheid en controle over hun activiteiten, terwijl ze de flexibiliteit hebben om retailervaringen – die anticiperen op en voldoen aan de steeds veranderende behoeften van consumenten – op te bouwen, uit te breiden en te transformeren. Bezoek commerce.toshiba.com en ga met ons in gesprek op X, LinkedIn, Instagram, Facebook, en YouTube voor meer informatie.

Over Digitate
Digitate is een toonaangevende softwareleverancier die met hoogstaande oplossingen flexibiliteit, zekerheid en veerkracht in IT en bedrijfsvoering realiseert. Het paradepaardje van Digitate, ignio™, is een bekroonde AIOps-oplossing die de bedrijfsomgeving opnieuw definieert met zijn kenmerkende closed-loop benadering. Via een combinatie van context, inzichten en intelligente automatisering is het zelfstandig pin staat om problemen op te lossen en te voorkomen. Klanten zijn wereldwijde toonaangevende ondernemingen die actief zijn in meerdere bedrijfstakken. Wie meer wil weten hoe onze klanten profiteren van onze innovatieve oplossingen, bezoekt onze website via digitate.com of de sociale mediakanalen op X en LinkedIn.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht