Industry Wire

Geplaatst door Dutch Film House

Dutch Film House produceert serie films over Porsche 911

Dutch Film House produceert serie films over Porsche 911

Dealerorganisatie Pon Porsche Import lanceert een achtdelige reeks mini-documentaires. In de ‘Porsche Portraits’ staan alle generaties van de iconische sportwagen en hun bestuurders centraal. De hoge kwaliteit films zijn geproduceerd door creatief productiehuis Dutch Film House.

In de eerste aflevering deelt een aardappelexporteur, eigenaar van een oranje 911 F-model uit 1968, zijn verhaal. Hij vertelt over zijn liefde voor de sportwagen.

Tijdloze machine
Het Porsche 911 model wordt door velen als een tijdloze machine beschouwd, waarvan net de achtste generatie is gelanceerd. In de serie wordt de mens in het zonnetje gezet: waarom koos de eigenaar specifiek voor deze auto, wat heeft hij of zij erin meegemaakt en wat voegt het rijden van zo’n auto toe aan zijn of haar leven? Na 100 aanmeldingen die volgden op een oproep onder Nederlandse Porsche-rijders werden acht eigenaren geselecteerd om hun verhaal te vertellen.

Filmisch vakmanschap
Dutch Film House, een creatief productiehuis met ruime ervaring in branded content, corporate movies en commercials werd hiervoor gevraagd. Director Roderick Frencken creëerde in samenwerking met documentairemaker Roel van ’t Hoff een reeks films waarbij de strategie werd om de mens en het persoonlijke verhaal achter de auto centraal te stellen. Het resultaat is filmisch vakmanschap, films die verhalen delen zoals je het zelf zou vertellen, die mensen bereikt en raakt.

Bekijk de film op de site van Porsche: https://nieuws.porsche.nl/porsche-portraits-de-mens-achter-de-911
Vimeolink: https://vimeo.com/337221262
Korte versie: 20’’ edit: https://vimeo.com/337221326
(afwijkende bestanden – bv voor social – kan ik via WeTransfer sturen)

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht