Industry Wire

Geplaatst door Flylust

Eindhovense start-up veroorzaakt revolutie in reisbranche

EINDHOVEN (20 juni, 2016) – De Eindhovense start-up Flylust veroorzaakt een revolutie in de reisbranche. De website biedt als eerste ter wereld de beste reisdeals aan op basis van de gewenste vertrekplaats en reisduur, en niet op basis van vertrekdatum en bestemming. De innovatieve boeking-site, die vandaag in partnership met internationale topspeler Skyscanner wordt gelanceerd, is een antwoord op groeiende behoefte van reizigers naar avontuurlijke en goedkope trips.

Bart Denteneer, co-founder van Flylust: “De wereld is binnen handbereik. Door je niet vast te pinnen op specifieke bestemmingen ga je pas echt op avontuur. Daarbij bieden we ook nog eens prijzen waar je voorheen alleen maar van kon dromen. Het enige wat de reiziger hoeft te doen is aan te geven van waar hij wil vertrekken”.

Start met vliegtickets

Flylust richt zich nu op reisdeals in de vorm van vliegtickets. Door het partnership met Skyscanner, een van de meest toonaangevende reis-zoekmachines ter wereld, heeft Flylust de beschikking over alle beschikbare vluchten en de meest actuele vluchtdata. In de toekomst zal het aanbod verder worden uitgebreid naar complete reisaanbiedingen.

Over Flylust

De Eindhovens tech start-up Flylust biedt een unieke zoekmachine voor goedkope wereldwijde reisdeals. Het algoritme waar Flylust-oprichters Bart Denteneer en Martijn Hooijman het afgelopen jaar aan werkten, analyseert en selecteert de reisdeals waarmee reizigers voor spotprijzen op onverwachte plekken terechtkomen

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht

2 Reacties

Ruud Rubens

Airixo.com deed dit 3 jaar geleden al met enig succes?
Verder lijkt me dit gewoon een aftrekseltje van skyscanner met een geinig sausje. Niets revolutionairs aan.

Sorry Bart. Mooie site, niet nieuw.

Jan

Als hobby het ik vluchten zoekmachine gebouwd. Je kan daar op zoek naar vluchten van low-cost airlines. Ook op mij site kan je de beste reisdeals vinden op basis van de gewenste vertrekplaats en reisduur, en niet op basis van vertrekdatum en bestemming. Maar er is meer; je kan airlines combineren, stopovers creëren die goedkoper zijn dan een directe vlucht, nabijgelegen luchthaven selecteren, zelfs in- en outbound openjaws zijn mogelijk.

Een voorbeeld;
-een retour vlucht naar Madeira kost 220 euro,
-retour vertrek in Schiphol en terug via Brussel met tussenstop in porto op de heenweg en lissabon op de terugweg, vluchten worden uitgevoerd door verschillende maatschappijen kost slecht … 65 Euro !

Mijn site probeert die laatste deal te vinden !

http://www.byota.eu

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond