Industry Wire

Geplaatst door Teamleader

Europese crm-aanbieder breidt uit

Op 2 september 2016 opent het bedrijf Teamleader zijn nieuwe kantoor in Amsterdam. Dé Europese crm-aanbieder startte vier jaar geleden en breidde afgelopen jaren uit naar zeven landen. Sinds de start van Teamleader in Nederland is het team gegroeid naar tien fulltimers. Het nieuwe kantoor aan de Nachtwachtlaan in Amsterdam biedt genoeg ruimte voor het huidige team en de toekomstplannen. CEO Jeroen de Wit: “Naast de opening van dit nieuwe kantoor zoeken we een nieuwe countrymanager voor Nederland die de groei verder vorm geeft.” De deuren worden officieel geopend om 17.00 uur voor Teamleadergebruikers, partners en geïnteresseerden.

Klanten zoeken én behouden
Volgens zakentijdschrift Forbes is het zes tot zeven keer duurder om nieuwe klanten te verkrijgen dan bestaande te houden. Customer relationship management (crm) kan helpen doordat het een goed overzicht geeft van de bestaande klanten. Magazine Winmagpro schreef recentelijk een artikel over de kansen van een crm-systeem. Redenen om crm te gebruiken zijn volgens hen de mogelijkheid om leads en contacten te registreren, de interactie te kunnen bijhouden en hier snel en persoonlijk op te reageren. Teamleader zag kansen en groeide in vier jaar tijd van een idee naar een bedrijf met tientallen werknemers, die werken vanuit zeven verschillende landen. Als nieuwe Head of International Business zal Sjoerd Göddeke zich richten op de verdere internationale expansie. Göddeke: “Hierdoor zijn we op zoek naar iemand die mijn oude functie als countrymanager gaat oppakken. Teamleader biedt een online tool met daarin crm, projectmanagement, facturatie en ticketing ineen, dat ik verder Europa in ga helpen.” Göddeke zal op 2 september 2016 de opening verrichten. 

Opening nieuw kantoor: event op 2 september 2016 tussen 17.00 en 19.30 uur aan de Nachtwachtlaan 20 in Amsterdam voor Teamleadergebruikers, partners en geïnteresseerden, om de uitbreiding van Teamleader te vieren.

Teamleader: jongste Europese aanbieder van online software voor mkb-bedrijven. CEO Jeroen de Wit: “Ons online platform helpt bedrijven om het hele proces van offerte tot het innen van betalingen te stroomlijnen. Wat normaal enkel grote ondernemingen kunnen, wordt zo ook voor het mkb mogelijk, op een erg gebruiksvriendelijke manier.” Meer informatie: http://www.teamleader.nl.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht