Industry Wire

Geplaatst door Expand Online (part of Dept)

Expand Online strategisch SEO partner van pan-Europees albelli

Expand Online (part of Dept) mag na een internationale pitch de SEO van albelli, bekend van onder andere haar fotoboeken, gaan ondersteunen. Bij deze samenwerking wordt de online vindbaarheid van albelli verbeterd in Nederland, België, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Noorwegen en Zweden.

Sinds 2014 is Expand Online al SEO partner voor albelli België, met een goede performance als resultaat. Eind vorig jaar had albelli het doel om van zes SEO agencies over te gaan op één bureau dat ondersteunt in alle landen. Expand Online is onder andere verkozen door haar internationale karakter als onderdeel van Dept, met kantoren en natives in verschillende landen. Daarnaast beviel de samenwerking voor België al erg goed volgens Ivo Faase, SEO Team Lead Europe bij albelli: “In België hebben we samen met Expand Online al prachtige resultaten behaald door de sterke samenwerking en hun 200% inzet.”

Voor Expand Online is albelli nu één van grootste klanten op het gebied van online vindbaarheid. Er is een team van SEO experts aangesteld in Rotterdam, Amsterdam en Berlijn. Erwin Bossers, Head of SEO & Insights bij Expand Online, is trots op de nieuwe samenwerking: “Er is een leuke persoonlijke klik en we zijn als een verlengde van het team bij albelli. Het is voor ons als bureau een van de mooiste complimenten om door een klant van deze omvang uitgekozen te worden voor een dergelijke samenwerking.”

Naast SEO gaat het bureau zich ook bezig houden met App Store Optimization & App Indexing en zullen op het kantoor van albelli in Amsterdam verschillende trainingen gegeven gaan worden.

Expand Online is onderdeel van Dept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit onze kantoren in Europa en de US combineren 500 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in onze industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maken.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht