Industry Wire

Geplaatst door mediacontent.nu

Extreme Networks Connect userconferentie van 6-9 juni in Nashville

Experts bespreken onderwerpen als de combinatie van 5G en wifi, de meerwaarde van netwerkanalyse en de beveiliging van netwerkinfrastructuur

Extreme Networks organiseert van 6 tot 9 juni 2022 de jaarlijkse userconferentie Extreme Connect, in het Omni Nashville Hotel. Op 7 juni is er een live virtuele uitzending en er is on-demand virtuele content voor alle aanwezigen. Deelnemers aan de conferentie kunnen inzage krijgen in de plannen van Extreme, luisteren naar keynotes van de directie van Extreme en de Amerikaanse Olympische goudenmedaillewinnares Lindsey Vonn, en deelnemen aan trainingen en breakout-sessies.

Extreme Connect bevat 25 unieke sessies en presentaties, waaronder: een kijkje achter de schermen van het groeiende cloudportfolio van Extreme, toekomstige generaties wifi, universele draadloze oplossingen en hoe wifi en 5G samenwerken binnen bedrijven. Buiten de expositieruimte kunnen deelnemers meedoen aan populaire sessies Birds of a Feather.

In breakout-sessies en workshops komen diverse belangrijke onderwerpen uit de sector aan bod:

• De miljardenbedrijven: hoe professionele sportbonden het voortouw nemen op het gebied van technische trends
Deze discussie spitst zich toe op hoe technologische koplopers in professionele sportcompetities nieuwe technologie toepassen bij het verbeteren van zowel de bedrijfsvoering als de consumentenervaring. En hoe die benadering relevant kan zijn voor alle bedrijven in het tijdperk van ‘constant disruption’. Panelleden zijn onder meer John Martin, VP media and event technology van NASCAR; Aaron Amendolia, VP information technology services van de NFL; en Chris Kemmerer, director intelligent network and 5G wireless van Verizon.

• Wi-Fi 7 en toekomstige generaties wifi voor bedrijven
De nabije toekomst van wifi is 6 GHz-spectrum, dat nu al in veel landen beschikbaar is via Wi-Fi 6E. Wi-Fi 7 is de volgende generatie wifi en die bouwt voort op de 6 GHz-snelweg. In deze sessie geeft David Coleman, director of wireless networking in the Office of the CTO van Extreme, een beoordeling en technische preview van mogelijke verbeteringen van Wi-Fi 7, waaronder multilink-bediening (MLO) en 4K QAM-modulatie.

• Beveilig de Infinite Enterprise Architectuur
De evolutie van netwerken en het feit dat bedrijven de cloud omarmen, leiden tot bedreigingen die nieuwe kwetsbaarheden misbruiken. In deze sessie leer je hoe de gelaagde beveiligingsaanpak van Extreme jouw organisatie kan helpen met het beschermen van het netwerk, de gebruikers en de data. Deelnemers komen meer te weten over de uitgebreide mogelijkheden voor preventie en beperking van bedreigingen die Extreme kan bieden op bekabelde, draadloze, SD-WAN en uniforme apparaten.

• Wifi en 5G: kunnen we niet gewoon vriendjes zijn?
In deze sessie delen experts van Extreme hun visie op de toekomst van enterprise wireless en de evolutie van connectiviteit. Deelnemers worden meegenomen voorbij de mythen en hype van 5G, met een rationele analyse van de technische en zakelijke realiteit waarmee bedrijven rekening moeten houden als het gaat om wifi en 5G.

• Het perspectief van de consultant: de geheimen van een succesvol IT-project
Een panel van onafhankelijke IT-consultants deelt hun inzichten en ervaring over succesvolle IT-projecten. Onderwerpen van de discussie zijn onder meer contracten structureren, verwachtingen stellen, leveranciers selecteren en veranderingen van RFP’s.

Daarnaast spreken onder meer:

• David Baker, voormalig president van de Pro Football Hall of Fame, president en CEO van Legendary Living
• Josh Hoogerwerf en Mark Sherrill, Network Administrators van het Biltmore Hotel
• Zeus Kerravala, oprichter en Principal Analyst van ZK Research
• Bob Laliberte, Principal Analyst van ESG
• Camille Mendler, Principal Analyst van Service Provider Enterprise van Omdia
• Fred Olsson, Product Management Director van Broadcom
• Mike Toussaint, Senior Director Analyst van Gartner

De nieuwste updates over Extreme Connect 2022 ontvangen? Bezoek de officiële evenementwebsite, volg Extreme op LinkedIn, YouTube, Twitter, Facebook of Instagram, of gebruik de hashtag #ExtremeConnect.

+++

Mediacontact Benelux
mediacontent.nu
René Frederick
+31 88 776 3444
+31 6 4134 0710
extreme@mediacontent.nu

Mediacontact EMEA
Miryam Quiroz Cortéz
+44 (0) 118 334 4216
PR@extremenetworks.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht