Industry Wire

Geplaatst door Helecloud

HeleCloud benoemt Robin Scholten nieuwe General Manager Benelux

DEN HAAG – HeleCloud, een in Den Haag, Londen en Sofia gevestigd Amazon Web Services (AWS) Technology Consulting en Managed Services bedrijf, heeft Robin Scholten benoemt tot nieuwe topman in de Benelux. In 2019 nam het bedrijf het Nederlandse bedrijf OlinData over, waarmee HeleCloud zijn markt uitbreidde naar de Benelux. Scholten komt het huidige team in Nederland versterken met zijn commerciële ervaring. 

Scholten was tot voor kort algemeen directeur bij KPN Internedservices, waar hij brede ervaring opdeed met cloud-en hostingdiensten en met het vergroten van bedrijfsportefeuilles. Bij HeleCloud wordt Scholten verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van de groeistrategie van HeleCloud in de Benelux.

‘Ik ben blij deel uit te mogen maken van deze snelgroeiende organisatie. Met de enorme technische kennis en sterke proposities van HeleCloud ben ik ervan overtuigd dat we een verdere groei kunnen realiseren. De combinatie van toonaangevende AWS Consultancy en Managed Services levert veel waarde op voor zakelijke klanten in de Benelux. Ik kijk ernaar uit om met klanten samen te werken en hen te helpen hun zakelijke doelen te bereiken, ‘ aldus Scholten.

‘HeleCloud loopt voorop in de cloudrevolutie sinds de start van het bedrijf in 2016. We blijven groeien, zelfs nu. De cloud trend zal zich voortzetten en zelfs versnellen. Daarom hebben we nu ook meer voeten in de aarde nodig in de Benelux. We zijn blij dat Scholten het HeleCloud team komt versterken. Met zijn leiderschap zijn we in staat nog meer bedrijven te laten profiteren van de voordelen van de cloud,’ zegt Walter Heck, Chief Technology Officer van HeleCloud Nederland.

Met zijn brede ervaring levert Scholten een grote bijdrage aan het HeleCloud team en is hij een belangrijk onderdeel van de toekomst van HeleCloud.

Noot voor redactie/niet voor publicatie

Over HeleCloud
HeleCloud ™ is een Amazon Web Services (AWS) Premier Consulting Partner met kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Bulgarije. HeleCloud helpt ondernemingen van elke omvang een cloudvisie op te stellen en cloudstrategieën uit te voeren middels de toonaangevende Cloud Roadmap-methodologie.

HeleCloud is de eerste Amazon Managed Services (AMS) partner in EMEA. Het bedrijf beheert proactief cloudinfrastructuren om deze te optimaliseren. HeleCloud Managed Services werken 24/7 met technici die beschikbaar zijn om toezicht te houden op de geautomatiseerde processen en indien nodig assistentie te verlenen. Naast deze diensten heeft HeleCloud onlangs een team van experts aangetrokken door de overname van het bedrijf DataStork. Deze experts zijn gespecialiseerd in Open Source advies, engineering, trainingen en cloud-native softwareontwikkeling.

Het team van professioneel opgeleide consultants en ingenieurs van HeleCloud is goed onderlegd binnen alle aspecten van cloudoplossingen, met specialistische expertise in de competenties van beveiliging en compliance; Big Data, Analytics en IoT; en Microsoft Enterprise-applicaties op AWS.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eva Kleingeld via: +31 70 240 0021

Of Eva.kleingeld@helecloud.com of met Emilia Tzekova (UK) via: +44 2081 331 119

Of emilia@helecloud.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht