Industry Wire

Geplaatst door IGEL

IGEL en ControlUp kondigen de beschikbaarheid aan van ControlUp Edge DX en Remote DX in het IGEL App Portal

Schiphol-Rijk, 29 november 2023 – IGEL, de leverancier van een beheerd besturingssysteem voor zakelijke endpoints dat veilige toegang biedt tot elke digitale werkomgeving, en ControlUp, marktleider in oplossingen voor het beheer van de digital employee experience (DEX), kondigen vandaag de beschikbaarheid aan van ControlUp Edge DX en ControlUp Remote DX in het IGEL App Portal. Deze applicaties helpen IT-afdelingen om snel problemen met endpoints te verhelpen. Op die manier kunnen ze proactief support tickets vermijden en de kosten van end user computing minimaliseren. ControlUp Edge DX en ControlUp Remote DX zijn op basis van het partnerprogramma IGEL Ready getest en goedgekeurd voor gebruik op apparaten waarop het IGEL OS draait. Ze zijn per direct verkrijgbaar en kunnen snel en efficiënt in gebruik worden genomen via het cloudgebaseerde IGEL App Portal.

“IGEL en ControlUp hebben hun krachten gebundeld om de productieve en krachtige digital employee experience te bieden die gebruikers van het IGEL OS nodig hebben. Ze helpen onze gemeenschappelijke klanten met het verhogen van de productiviteit en het reduceren van de kosten van hun end user computing-omgeving”, zegt Jim Airdo, senior vice president Strategic Alliances bij IGEL. “We hebben de applicaties ControlUp Edge DX en Remote DX beschikbaar gesteld via het IGEL App Portal, zodat klanten die snel in gebruik kunnen nemen om de volledige kracht van deze waardevolle DEX-oplossingen te ontsluiten. Ze kunnen de laatste versies van de applicaties direct vanuit de cloud downloaden.”

“Door de applicaties ControlUp Edge DX en Remote DX aan te bieden via het IGEL App Portal bieden we organisaties die met het IGEL OS werken snelle toegang tot ons brancheleidende DEX-platform, zodat ze de ervaring van hun eindgebruikers kunnen optimaliseren”, zegt Robin Brandl, vice president Global Strategic Alliances bij ControlUp. “ControlUp biedt de real-time monitoring van virtuele en fysieke desktops en de geautomatiseerde acties die IT-teams nodig hebben om de werkprestaties te verbeteren en medewerkers de end user computing-ervaring te bieden die ze nodig hebben, onafhankelijk van de locatie waar ze werken.”

ControlUp Remote DX is ontwikkeld voor werknemers die gebruikmaken van virtuele of cloudgebaseerde desktops en applicaties. De oplossing verzamelt aan de gebruikerskant telemetriegegevens die relevant zijn voor de digitale employee experience, zoals de kwaliteit en snelheid van de draadloze of vaste internetverbinding. De oplossing biedt ondersteuning voor apparaten met het IGEL OS die een verbinding maken met Citrix en VMware Horizon. IT-afdelingen kunnen op die manier snel de oorzaak vaststellen van de verbindingsproblemen die gebruikers melden.

IT-beheerders kunnen de Edge DX-agent via het IGEL App Portal installeren voor een nog beter overzicht op de prestaties van apparaten met het IGEL OS. De oplossing biedt hen de mogelijkheid om problemen op te lossen en ondersteuning op afstand te bieden zonder afhankelijk te zijn van een verbinding met een virtuele of clouddesktop. ControlUp Edge DX reduceert de kosten van IT-ondersteuning voor fysieke desktopomgevingen door het identificeren, verhelpen en voorkomen van problemen waarvoor traditionele software voor apparaatbeheer geen uitkomst biedt. Organisaties die gebruikmaken van ControlUp Edge DX merken in de praktijk dat dit minder support tickets oplevert. Ze kunnen tickets ook sneller afsluiten en eindgebruikers een betere desktopervaring bieden.

“De samenwerking tussen IGEL en ControlUp biedt e360 en onze klanten een unieke meerwaarde bij het optimaliseren van hun hybride en externe werkomgevingen. Van het verbeteren van de digitale ervaring tot het beveiligen van het endpoint en het maximaliseren van de IT-efficiëntie, samen helpen ze ons ervoor te zorgen dat onze klanten kunnen floreren in het steeds veranderende technologielandschap”, zegt Mike Strohl, CEO van e360.

ControlUp Edge DX en ControlUp Remote DX zijn op basis van het partnerprogramma IGEL Ready getest en goedgekeurd voor gebruik op apparaten waarop het IGEL OS draait. Deze krachtige applicaties zijn nu in de vorm van een dienst verkrijgbaar via het cloudgebaseerde IGEL App Portal, zodat organisaties ze sneller in gebruik kunnen nemen. Soepele updates bieden IT-afdelingen uitgebreide efficiëntievoordelen en helpen eindgebruikers aan een veiliger digitale ervaring.

Lees dit blog om meer te weten te komen over de applicaties ControlUp Edge DX en ControlUp Remote DX. Ga voor meer informatie naar het IGEL App Portal.

Het in juli 2020 gelanceerde IGEL Ready-programma omvat een groeiend ecosysteem van meer dan 130 technologiepartners. Hun hardware, software en randapparatuur zijn getest en goedgekeurd voor gebruik in combinatie met het IGEL OS om een krachtige, productieve en veilige end user computing-ervaring te waarborgen. Ga voor meer informatie over het IGEL Ready-programma naar de IGEL Ready Showcase of neem contact op met het IGEL Ready-team via ready@igel.com. Software- en hardwarefabrikanten kunnen zich hier aanmelden voor deelname aan het snel groeiende ecosysteem van IGEL Ready-partners.

Over IGEL

Modern werken is hybride werken. Applicaties die op verschillende locaties worden gehost kunnen via diverse clouds beschikbaar worden gesteld aan een sterk geografisch verspreid personeelsbestand dat gebruikmaakt van apparaten in alle soorten en maten. IGEL voorziet met zijn oplossing COSMOS in de behoefte aan een veilig en beheerd endpoint voor deze hybride realiteit. Dit beheerde besturingssysteem voor endpoints kan eindgebruikers toegang bieden tot elke digitale werkomgeving of verzameling van web-based applicaties en biedt IT-teams de beveiliging en grip op IT-omgevingen die ze nodig hebben. Eindgebruikers profiteren op hun beurt van de vrijheid om altijd en overal te werken met clouds en apparaten naar keuze. IGEL maakt daarmee de veilige, op samenwerking gerichte end user computing-ervaring mogelijk waar leiders in de gezondheidszorg, financiële dienstverlening, retailsector, productiesector en de overheid om vragen. IGEL beschikt over een groeiend ecosysteem van meer dan 125 IGEL Ready integratiepartners. De organisatie beschikt over vestigingen in Europa en de Verenigde Staten en wordt vertegenwoordigd door channel partners in ruim 50 landen. Ga voor meer informatie over IGEL naar www.igel.com.

Over ControlUp

ControlUp helpt IT-afdelingen om problemen met desktopomgevingen sneller te verhelpen, support tickets te vermijden en kosten te besparen. Daartoe biedt het een beheerkader voor de digital employee experience (DEX) dat speciaal is ontwikkeld met het oog op de specifieke uitdagingen van IT-afdelingen rond complexe digitale werkomgevingen, support tickets en krappe budgetten. De oplossingen van ControlUp bieden hen toegang tot contextrijke data en rapportage, zodat ze minder tijd kwijt zijn aan het oplossen van problemen. Ze kunnen die proactief identificeren en met behulp van geautomatiseerde acties verhelpen voordat gebruikers er tickets voor indienen. Dit is mogelijk vanuit één gebruiksvriendelijke internetapplicatie die hen alle tools biedt die ze daarvoor nodig hebben. Ga voor meer informatie naar https://www.controlup.com.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht