Industry Wire

Geplaatst door Interduct

Interduct lanceert nieuwe huisstijl en website

Vandaag lanceert de Interduct Groep hun nieuwe huisstijl en website. Op zaterdag 16 september, op de allereerste Interduct familiedag, mochten collega’s en hun familie al een eerste blik werpen op de nieuwe uitstraling. Deze aanpassingen volgen op diverse overnames en de verhuizing naar het nieuwe pand in Nederweert. Met deze nieuwe ontwikkelingen zet Interduct opnieuw een stap op weg naar het realiseren van hun droomdoel: een duurzaam, gezond en comfortabel binnenklimaat voor iedereen.

Nieuwe huisstijl

De nieuwe huisstijl komt voort uit de behoefte aan modernisering, professionalisering en verdere groei en heeft impact op vrijwel alle communicatiemiddelen waarmee de organisatie naar buiten treedt. Daarom lanceerde Interduct, tegelijkertijd met de huisstijl, ook een nieuwe corporate website. Volledig gehuld in donkerblauwe en zachtere paarse en blauwe tinten biedt deze website een frisse en gebruiksvriendelijke ervaring voor de bezoekers. Op interduct.nl leest men alles over de bedrijven, diensten, innovaties en een aantal van de mooiste projecten van deze ventilatiespecialist.

Lancering

De keuze om de lancering juist op de familiedag te laten plaatsvinden is voor de bedrijvengroep heel logisch. Ruud Coppens, één van de directieleden, legt uit: “Bij Interduct vinden we het belangrijk dat onze mensen zich thuis voelen. En juist op die plek, bij de mensen die dicht bij je staan, deel je belangrijk nieuws het eerst en vier je successen. Daarom leek de familiedag ons hiervoor het aangewezen moment.” Inmiddels zijn de nieuwe huisstijl en website ook extern gelanceerd.

Over Interduct

Met 17 bedrijven en meer dan 350 medewerkers is de Interduct Groep dé ventilatiespecialist van Nederland. Vanuit een gedeelde droomambitie en door de krachten te bundelen, voorzien de Interduct-bedrijven jaarlijks vele bedrijven en particulieren, zowel nationaal als internationaal, van schone lucht. Van ontwerp en (maatwerk) productie tot service en onderhoud; Interduct heeft het in huis. Aangenaam binnen!

Website: https://interduct.nl/

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht