Industry Wire

Geplaatst door Avisi

IT-bedrijf Avisi nieuwe partner van Health Valley

Arnhem, 22 januari 2020 –  Het Arnhemse bedrijf Avisi, specialist in het ontwikkelen van software, gaat een samenwerking aan met Health Valley. Door de samenwerking met Health Valley wil Avisi IT-oplossingen ontwikkelen voor digitale innovaties in de zorg die een cruciale rol spelen bij het verlenen van kwalitatief goede zorg die helemaal past in de huidige tijdgeest. Het uiteindelijke doel is samen met het netwerk impact te maken voor de gezondheid van nu en in de toekomst.
Van idee tot waardevolle software
Jan Bakker, directeur en mede-oprichter Avisi licht toe: “De missie van Avisi is om waarde toe te voegen aan organisaties en maatschappij. Daarbij ligt de focus op innovatie door middel van software en dat past uitstekend bij Health Valley. Samen gaan we impact maken voor mens en maatschappij!”. Avisi heeft onder meer software ontwikkeld om digitale uitwisseling van medische gegevens tussen zorginstellingen mogelijk te maken. Hierdoor worden zorginstellingen ontzorgd en kunnen patiënten sneller en beter behandeld worden terwijl de veiligheid en privacy geborgd wordt.
Versterking netwerk door gezonde software
Koen van den Hurk, innovatiemanager bij Health Valley vertelt over de samenwerking met Avisi: “Software is tegenwoordig overal, maar goede software kan nog wel een uitdaging zijn. Met Avisi als partner wordt het netwerk versterkt met een partij die zorg draagt voor gezonde software.” Health Valley is het grootste innovatienetwerk op het gebied van Life Sciences & Health en opereert vanuit het oosten van Nederland. De organisatie speelt in onder andere de omgeving van Arnhem, Nijmegen en Wageningen al jarenlang een relevante rol bij onder andere het ‘matchen’ van vraag en aanbod bij innovaties in de zorg.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht