Industry Wire

Geplaatst door Hanze

Kenniscentrum NoorderRuimte toont rijke resultaten tijdens online symposium

​​Welke nieuwe kennis is er het afgelopen half jaar ontwikkeld en wat is de impact van ons onderzoek op de gebouwde omgeving en voor de bewoners in Noord-Nederland? Op dinsdag 18 januari presenteert Kenniscentrum NoorderRuimte haar oogst van het afgelopen semester. En jij bent daarbij van harte welkom om online aan te sluiten!

De afgelopen maanden hebben ruim 90 junior-medewerkers (onze studenten), lectoren, docentonderzoekers, promovendi en werkveldpartners hun onderzoek grotendeels vanuit huis gedaan en online actief samengewerkt. Dinsdag presenteren zij gezamenlijk online de uitkomsten van hun onderzoeken. Dit gebeurt in vier sessies rond de thema’s Aardbevingen, Duurzaamheid, Gezondheid & Welzijn en Leefbaarheid. De lector leidt het thema kort in, waarna de docent-onderzoekers en studenten hun onderzoek presenteren. Zij hebben in multidisciplinaire groepen samengewerkt aan de vraagstukken. De externe opdrachtgever gaat in op de betekenis van het gedane onderzoek in de praktijk. Ook is er gelegenheid voor jou om vragen te stellen en met elkaar van gedachten te wisselen. Kies je eigen thema en beleef de rijke oogst mee via onderstaande linkjes.

Programma

09.30 – 09.45
Opening door Annemarie Hannink, CvB-lid (plenair)

09.45 – 11.00 uur: parallelle sessies
Thema Aardbevingen
Thema Duurzaamheid
Thema Gezondheid & Welzijn
Thema Leefbaarheid

11.00 – 11.15 uur: pauze

11.15 – plm. 11.45 uur
Bekendmaking prijswinnaars en afsluiting (plenair)

Om deel te nemen aan het Online Symposium raden we je aan om gebruik te maken van Chrome of Firefox. Alleen in deze browsers werkt Blackboard Collaborate optimaal. Je kunt wisselen van sessie door op het menu links bovenin te klikken en de sessie te verlaten. Vergeet niet om ook dit browservenster eerst af te sluiten, voordat je naar een andere sessie gaat. 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht