Industry Wire

Geplaatst door Way2Web Software

Kers op de taart: Way2Web wint FD Gazellen Award 2019!

Way2Web behoort (net als in 2018) tot de snelst groeiende ondernemingen in Nederland. Groeien doe je uiteraard niet om een award te winnen. Het is het resultaat van plezier in ondernemen, klanten die vertrouwen in je hebben en enthousiaste, getalenteerde medewerkers.

Na een jaar hard werken is de FD Gazellen Award wel de kers op de taart natuurlijk. Robert nam ‘m op 12 november dan ook met trots in ontvangst tijdens de feestelijke uitreiking in Apeldoorn. En we blijven groeien. Binnenkort start ons vierde ontwikkelteam en hebben we weer flink meer kantoorruimte nodig. Kortom, helemaal klaar voor een succesvol 2020.

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die worden uitgereikt door Het Financieele Dagblad. Het belangrijkste criterium is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar, maar er wordt sinds 2018 ook gekeken naar winst en groei van het aantal werknemers.

Om genomineerd te worden moet je bovendien vrij uitgebreid toelichten wat je ambities zijn, welke veranderingen je organisatie doormaakt en welke rol je als directeur daarin speelt. Ook dat verhaal is goed overgekomen dus!

Over Way2Web
Way2Web Software uit Utrecht ontwikkelt innovatieve applicaties voor klanten die een beslissende stap voorwaarts willen zetten door volop gebruik te maken van de kansen die digitalisering biedt. Wij noemen dat: next level software. Bij Way2Web werken 30 specialisten in 4 ontwikkelteams. Het bedrijf is als een van de weinige uit haar branche ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht