Industry Wire

Geplaatst door KPN

KPN introduceert de iPhone Xs, iPhone Xs Max en de iPhone XR

KPN lanceert vandaag de nieuwe iPhone Xs en iPhone Xs Max. Sinds 9:01 uur zijn beide toestellen online te bestellen en kunnen klanten ook in de winkels terecht voor hun bestelling. Vrijdag 21 september starten de leveringen van de nieuwe toestellen. Voor de voorverkoop van de Iphone XR moeten klanten nog even geduld hebben, deze start vanaf vrijdag 19 oktober.

iPhone Xs en Xs Max

De iPhone Xs is Apple’s nieuwe vlaggenschip en de opvolger van de iPhone X. De iPhone Xs en Xs Max hebben een nog snellere processor en zowel aan de voor- als achterkant een dubbele camera waarmee gebruikers achteraf kunnen bepalen welk deel van de foto scherp gesteld moet worden. Daarnaast maakt een upgrade in de waterdichtheid, de toestellen nu ook bestand tegen zout water en zwembadwater.

iPhone XR

Naast de iPhone Xs en Xs Max, heeft Apple nog een toestel aangekondigd, de iPhone XR. Dit toestel beschikt over een 6.1 inch LCD scherm en komt in een lagere prijsrange dan de Xs-serie. Daarnaast wordt de iPhone XR uitgebracht in maar liefst 6 kleuren.

Voorrang

Consumenten die vanaf vandaag tijdens de voorverkoop bij KPN een iPhone Xs of Xs Max bestellen, krijgen bij levering als eerste hun toestel. Wie als eerste bestelt, heeft de nieuwe iPhone dus als eerste in huis.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht