Industry Wire

Geplaatst door Ralph Feder

Lancering van HighEndPlanet.com, de vastgoedmarktplaats voor de rijken?

Na enkele maanden sinds het openbaar werd gemaakt, is Citysea, met zijn hoofdkantoor in de Torre de Cristal in Madrid Castellana, nu een van de weinige Spaanse bedrijven die een portaal voor onroerendgoedadvertenties ontwikkelt. Citysea, een specialist in het aantrekken van internationaal publiek voor haar premiummerken, heeft aangekondigd dat de lancering van haar vastgoedmarktplaats HighEndPlanet.com op handen is. Tegenwoordig werkt het portaal zelfs in een bètafase. Binnen het programma van grote lanceringen dat het bedrijf van plan is uit te voeren, dat in 2022 wil groeien en zich wil concentreren op zijn markten in de Verenigde Staten en Latijns-Amerika, is de strategie met HighEndPlanet.com om een ​​nieuwe niche te openen binnen rubrieksadvertenties voor de hoge -eindsector staand, momenteel alleen in Spanje.

Zo komt HighEndPlanet.com vol met een reeks revolutionaire ontwikkelingen voor de vastgoedsector. We beginnen:

Particuliere verkoop van onroerend goed.

Hier is het grote nieuws. HighEndPlanet.com wil particuliere eigenaren aantrekken die terughoudend zijn om hun prachtige eigendommen op reguliere websites of via de gebruikelijke agentschappen te vermelden. HEP wil dat ze via het platform de verkoop en interactie met andere gebruikers overnemen.

Woningen vanaf € 1.000.000.

De eerste slogan was om het prijssysteem voor het laden van luxe eigendommen te beperken. Dit betekent dat, hoewel afhankelijk van het gebied en de locatie van elk onroerend goed, het bedrag waarmee we een luxe onroerend goed waarderen aanzienlijk kan veranderen, de grens is beperkt tot € 1.000.000.000 en dus in staat is een groter spectrum van markt.

Platformtoegangsrecord.

Een van de functies die zijn geïmplementeerd, is privacy bij de openbare weergave van eigendommen. Omdat het een gesloten platform is, worden de eigendommen alleen blootgesteld aan gebruikers die zich hebben geregistreerd en een bevestiging van toegang hebben ontvangen. Het portaal behoudt het recht van toegang om de privacy van de site te beschermen en elke gebruiker te beoordelen indien zij dit gepast achten.

Geverifieerde gebruikers.

Gebruikersprivacy en controle is essentieel om een ​​serieuze en betrouwbare community te creëren. Dit is wat Citysea verzekert om het goede werk van de site te waarborgen. Op dit punt kan HEP ​​gebruikers beoordelen die de portalcode schenden of zelfs een bewijs van geld vragen om onderhandelingen tussen gebruikers te starten.

Internationaal publiek.

Citysea vertelt ons dat de uitgebreide ervaring van de groep en de promotionele knowhow van de groep op internationale markten HighEndPlanet.com buitengewoon aantrekkelijk maakt voor deze veeleisende doelgroepen. Veel leads die naar Spanje komen op zoek naar luxe woonhuizen, willen niet het gebruikelijke circuit van agentschappen volgen, die hun producten herhalen en dupliceren, veel lawaai genereren en een toch al sterk geatomiseerde sector in diskrediet brengen. Ze willen off-market of particulier verkochte eigendommen bezoeken. HEP komt die leemte opvullen.

Particulieren publiceren gratis.

Ja, particuliere eigenaren betalen niets om hun eigendommen te uploaden. Elke eigenaar heeft dus de vrijheid om gratis zoveel aanbiedingen te uploaden als hij nodig acht. Hoewel het noodzakelijk is om te bewijzen dat ze het directe eigendom zijn of uitdrukkelijke toestemming van het onroerend goed hebben voor de commercialisering ervan.

Ralph Feder. Een Zwitsers geïnspireerd bedrijf. De eerste die High End Planet levert.

HighEndPlanet.com werd zeer levend geboren. De samenwerking getekend met het meest premium merk van Citysea Ralph Feder. Een Zwitsers geïnspireerd bedrijf. maakt het portaal gepubliceerd met indrukwekkende eigenschappen waar RF. dekking heeft. Exclusieve gebieden zoals Marbella, Benahavis, Sotogrande aan de Costa del Sol en de la Luz, Alicante, Altea, Moraira, Jávea en Denia aan de Costa Blanca, evenals exclusieve projecten van Ralph Feder. heeft getekend aan de Costa Brava, Somosaguas in Madrid en San Sebastián, maakt HEP tot een zeer elitair product dat niet geschikt is voor alle budgetten.

Exclusieve projecten.

De overeenkomsten ondertekend door Citysea met grote Spaanse architecten voor ultra-luxe projecten in Madrid, Costa Brava, Alicante en San Sebastián zullen rechtstreeks via het privéplatform op de markt worden gebracht. Ook de percelen en gronden hebben hun ruimte op het portaal, gronden die niet openbaar zijn gepubliceerd maar al beschikbaar zijn om te worden uitgevoerd.

De kunstenaars en hun prachtige werken.

Het is de grote verrassing van dit nieuwe digitale voorstel. De mix van kunst met de levensstijl van luxe huizen. Niets vergelijkbaars was ooit eerder overwogen. Grote Spaanse kunstenaars zoals Labad, Mar Garcia Torregrosa of Antonio Ballesta publiceren hun werken al op de portal. De bedoeling van HighEndPlanet.com is dat er een onderscheidende omgeving wordt gecreëerd en zo projectie geeft aan zowel gevestigde kunstenaars als nieuwe talenten van Spaanse kunst, zodat ze kunnen toetreden tot de gemeenschap van vooraanstaande gebruikers die het platform aantrekt door uw internationale promotie. De kunstenaars zijn zelf geautoriseerd om hun werken op de markt te brengen via de betalingsgateway die HEP hiervoor heeft geconfigureerd.

Met dit alles zullen we de komende maanden de reactie van het publiek zien op dit duidelijk gedifferentieerde en elitaire voorstel dat HighEndPlanet.com ons voorstelt. Maar wat duidelijk is, is dat het een serieus project is dat uitkomt dat een belangrijke onbeheerde niche zal bestrijken.Ralph Feder heeft al twaalf jaar ervaring in vastgoed. Voor het merk RALPH FEDER. A SWISS INSPIRED COMPANY liet hij zich inspireren door het Zwitserse model.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht