Industry Wire

Geplaatst door Logitech

Logitech G kondigt samenwerking met Pink Gellac aan

LEUSDEN – 29 augustus 2022 – Logitech G, een merk van Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) en leider op het gebied van gamingtechnologieën en -uitrustingen, heeft vandaag aangekondigd dat zij de handen ineen slaat met Pink Gellac om zelfexpressie te stimuleren. Pink Gellac is een gelnagellakmerk met een uitgebreid assortiment kleurrijke gelnagellak van salonkwaliteit, maar dan voor thuis. Met de samenwerking willen de twee marktleiders laten zien dat iedereen zich mag uiten zoals zij dat willen en wanneer ze dat willen.

De samenwerking komt tot leven tijdens een ‘Creator MeetUp’, waarbij vijftien creators bij elkaar komen om zelfexpressie te vieren. Dit vindt plaats in een recent geopende Pink Gellac Colour Boutique, in het centrum van Nijmegen.

“We vinden het erg leuk om voor dit evenement samen te werken met Logitech, door hen te verwelkomen in onze Pink Gellac Colour Boutique in Nijmegen. Vanuit Pink Gellac vinden wij het belangrijk om onze gebruikers te stimuleren om zichzelf te zijn en zich te uiten op een manier die aansluit bij hun stijl en karakter. Dit past perfect bij hetgeen waar Logitech G voor staat.” zegt Thera Strietman, CEO van Pink Gellac.

Kom meer te weten over wat fans mogen verwachten:

  • Geïntegreerde communicatie – Op maat gemaakte content met creators die niet bang zijn om hun persoonlijkheid te benadrukken en het raakvlak tussen gaming en lifestyle te verkennen. Deze content wordt uitgelicht op de social media en blog platforms van de beide merken.
  • Winacties – Als onderdeel van de samenwerking maken meerdere consumenten via de social media accounts van beide merken kans op prijzen. Zo kunnen ze de gloednieuwe Aurora-collectie van Logitech G winnen om hun gaming-setup te upgraden of Pink Gellac-nagellakjes om te stralen op hun favoriete festival.

“Onze onlangs gelanceerde Aurora-collectie is ontworpen door vrouwen en richt zich op de behoeften en wensen van vrouwelijke gamers. De speelse lijn met gaming-gear biedt ook de mogelijkheid tot personalisatie via aangepaste accessoires en kleuropties. Hiermee willen we tegemoet komen aan consumenten die games spelen voor hun plezier en gericht zijn op zelfexpressie.” zegt Marc van den Helder, Marketing Manager Gaming Benelux bij Logitech. “In Pink Gellac hebben we een partner gevonden die zelfexpressie eveneens toejuicht en we zijn er extra trots op dit middels een gezamenlijk creator-evenement te vieren in de Pink Gellac flagshipstore in Nijmegen”.

Creator MeetUp in Nijmegen
De samenwerking komt tot leven tijdens een Creator MeetUp, waar vijftien bekende creators met eigen ogen zien hoe belangrijk het is dat collecties van Logitech G en Pink Gellac iemands stijl en karakter kunnen matchen en versterken. Ook krijgen zij de kans om opnames te maken van zichzelf waarin ze hun persoonlijkheid kunnen benadrukken zoals nooit tevoren.

Bezoek voor meer informatie over Logitech G de website, blog of neem contact op via Twitter en Instagram.

Vergeet niet om Pink Gellac te volgen op Instagram of Facebook, of bezoek https://www.pinkgellac.nl/ voor meer informatie.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht