Industry Wire

Geplaatst door Manpower Nederland

Manpower opent nieuwe vestiging Den Bosch

Wethouder Huib van Olden (CDA) heeft gisteravond de nieuwste vestiging van Manpower Nederland in Den Bosch geopend. De HR-specialist wil er zijn voor zowel Bosschenaren als ‘het bruisende Bossche bedrijfsleven’.
In 2006 opende Manpower de voorgaande vestiging aan de Helftheuvelweg in Den Bosch. Nu, na bijna dertien jaar, is het tijd voor verandering. “De provincie Noord-Brabant is vanwege de aanwezige maakindustrie en bijbehorende activiteiten een belangrijke regio voor ons”, zegt Janine Bos, directeur van Manpower Nederland. “Met deze verhuizing zoeken we de bedrijvigheid op en verhogen we onze zichtbaarheid richting opdrachtgevers.”

Bruisende Bossche bedrijfsleven
Vanuit het nieuwe kantoor verzorgt Manpower de dienstverlening voor MKB’ers en een aantal grote opdrachtgevers. Ook Bosschenaren die op zoek zijn naar werk of vragen hebben over werk zijn van harte welkom. Manpower bemiddelt mensen naar zowel vaste als flexibele banen, biedt opleidingen aan, neemt assessments af en begeleidt hen naar een nieuwe werkplek. Bos: “Dat we dit pand delen met zowel kleine ondernemers als grote organisaties, is niet toevallig. Wij willen immers midden in het bruisende Bossche bedrijfsleven zitten.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht