Industry Wire

Geplaatst door Master Next Talent

Master Next Talent opent Talent Sourcing Center op High Tech Campus

Eindhoven – 18 februari 2022 – Recruitment dienstverlener Master Next Talent heeft sinds februari 2022 de deuren geopend van haar Sourcing Center op de High Tech Campus in Eindhoven. Met een tiental gecertificeerde Talentscouts wil Master Next Talent vanuit dit Sourcing Center, naast de reeds bestaande recruitmentdienstverlening, haar opdrachtgevers in deze tijden nog beter ontzorgen en ondersteunen bij de zoektocht naar én het behoud van talent.

Recruitment is handwerk
Marie-Nel Tompson (oprichter/eigenaar): ‘Anno 2022 is het nog duidelijker geworden dat recruitment echt mensenwerk is en we enkel met een persoonlijke maatwerk aanpak succesvol kunnen zijn’. En daar wringt het voor veel organisaties. Het via het juiste kanaal vinden van die ene kandidaat. Op een goede manier in contact komen én een connectie ontwikkelen met, zodat die kandidaat uiteindelijk koffie bij jouw organisatie komt drinken; dat is echt handwerk en zeer tijdrovend. ‘En die tijd hebben veel organisaties niet,’, gaat Marie-Nel Tompson verder, ‘met een workload van ruim 50 vacatures, hebben corporate recruiters momenteel nog geen uur per vacature per week. Dus van het zelf zoeken naar kandidaten, laat staan proactief werven (talentpooling) is voor veel corporate recruiters totaal geen sprake. Met ons Sourcing Center ontzorgen én ondersteunen wij hen in dit traject. Je ontvangt van ons matchende, geïnteresseerde en gescreende kandidaten, zodat je zelf als corporate recruiter/lijnmanager direct het gesprek aan kan gaan’.

Duurzaam talent management
‘Regelmatig nemen we ook het gehele recruitmentproces uit handen en verzorgen we ook de branding, tooling & systemen en voeren we de gesprekken, salarisonderhandelingen en zorgen we voor het arbeidscontract en de onboarding van de kandidaat. Daarnaast draaien we nu een pilot bij één van onze opdrachtgevers omtrent duurzaam talent management; hoe zorg ik dat mijn talent na de onboarding binnen 2 jaar niet wegvloeit en hoe laat ik mijn talent mee ontwikkelen in en met mijn organsiatie?’

Over ons

• Recruitment is mensenwerk, is persoonlijk, recruitment is maatwerk, recruitment is vakmanschap dat wij beheersen!
Master Next Talent is met ruim 2 decennia recruitmentervaring een specialist op het gebied van alle hedendaagse uitdagingen die in-, door- en uitstroom van zowel vast als tijdelijk talent voor organisaties met zich meebrengen.

Naast het Sourcing Center biedt Master Next Talent haar opdrachtgevers diverse andere recruitmentdiensten aan waaronder interim recruitment, werving & selectie, executive search, detachering van tijdelijke professionals, talent management, recruitment consultancy en branding.

 

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht