Industry Wire

Geplaatst door More Media Group (MMG)

More Media Group (MMG) verwelkomt 3 nieuwe opdrachtgevers: Make a Wish, Syntess Software en Frisse Blikken

More Media Group (MMG) verwelkomt 3 nieuwe opdrachtgevers: Make a Wish, Syntess Software en Frisse Blikken

Onafhankelijk mediabureau MMG gaat aan de slag voor drie nieuwe klanten. Het bureau zal op verschillende onderdelen gaan helpen om de bedrijven verder te laten groeien door middel van offline media en special advertising.

Make a Wish vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige soms, zelfs levensbedreigende ziekte. Naast de strategie en mediaplanning / inkoop, gaat MMG binnen en samen met haar netwerk er alles aan doen om zoveel mogelijk kinderen de kracht van een wishjourney te laten ervaren.

Syntess Software heeft als doelstelling om de aankomende periode structureel aan de naamsbekendheid te werken als dé ERP-software leverancier voor de technische markt. Radio zal een groot gedeelte van de strategie zijn en er wordt gezamenlijk gekeken naar uitbreiding in de middelenmix.

Frisse Blikken is een jonge, dynamische en frisse onderneming. MMG is ingeschakeld om waarde toe te voegen op de huidige inzet en het zo beter maken van de campagnes als geheel. Ook in het geval van Frisse Blikken is radio een belangrijk onderdeel van de strategie, maar wordt hier ook gekeken naar mogelijke uitbreiding.

Daniël van der Linden, marketing manager Syntess Software: “MMG heeft ons verrast met hun kijk op onze huidige media-inzet, hun niet lullen maar poetsen mentaliteit en de mogelijkheid om via hen de campagnes slimmer te maken door het vergaren van waardevolle data, die we vervolgens in aankomende campagne kunnen gaan gebruiken.”

Daan Huisman, salesdirector MMG: “Wij zijn extreem trots dat alle drie de partijen hebben gekozen voor MMG. In de verschillende gesprekken kwam naar voren dat een kleiner, onafhankelijk en proactief/creatief bureau de voorkeur krijgt boven grotere bureaus. Met alle nieuwe klanten is er een duidelijk klik en kijken we vooruit naar prachtige samenwerkingen voor langere tijd.”

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht