Industry Wire

Geplaatst door WebinarGeek

Nederlands SaaS-bedrijf WebinarGeek opent tweede kantoor in New York

ZOETERMEER, en NEW YORK, 1 Juli, 2022 / WebinarGeek, toonaangevend op het gebied van webinar software, kondigde vandaag de opening aan van een nieuw kantoor in New York. WebinarGeek markeert hierbij zijn fysieke aanwezigheid in de VS.

De zoekwaarde van de wereldwijde webinar-markt steeg in 2021 met 91%. De toenemende vraag naar gebruiksvriendelijke webinar software, leidde tot exponentiële klantengroei voor het Nederlandse webinarplatform WebinarGeek. Het potentieel voor de Noord-Amerikaanse markt werd dan ook snel ontdekt.

De uitbreiding naar een kantoor in New York ondersteunt deze verschuiving. Hierdoor verbetert de klantervaring voor Amerikaanse klanten.

New York staat bekend om zijn opkomende startup-cultuur, maar ook als een van de topbestemmingen voor het vinden van talent en een levendige IT-industrie. WebinarGeek is van plan om dit jaar vijf mensen aan te nemen voor verkoop- en succesmanagement.

“We hebben een kantoor geopend in NYC omdat ik sterk geloof in lokale aanwezigheid in een snelgroeiende markt. Om meer te weten te komen over onze prospects, klanten en hun specifieke behoeften om de juiste propositie te vinden in de Verenigde Staten,” zegt Remco Treuren, CEO bij WebinarGeek. “Het schept ook een vertrouwensband. En nog iets heel belangrijks, het zal ons helpen om een andere tijdzones te voorzien van onze prijswinnende support.”

Groei in Noord-Amerika zonder venture capital-financiering
Op de dag dat het huurcontract werd ondertekend, vierde WebinarGeek een mijlpaal: het verwelkomen van de eerste 100 Amerikaanse klanten. Het is opmerkelijk dat deze uitbreiding naar Amerika geen venture capital-financiering kreeg. Dit weerspiegelt de American Dream, iets waar veel ondernemers naar streven. Het werk is ook erkend door The Netherland-America Foundation die WebinarGeek een prijs toekende voor Beste Intrede in de VS. WebinarGeek verwacht dat het kantoor zich gestaag ontwikkelt in de komende twee jaar.

Kantoor gevestigd in Manhattan
De flexibele werkruimte Studio by Tishman Speyer, bevindt zich in het historische monument Rockefeller Center. Het privékantoor dat WebinarGeek kocht is 20m2 groot, gelegen op de 19e verdieping en met uitzicht over de avenue of the Americas (6th ave). De Studio is staat bekend om hun speciale evenementen, biedt toegang tot gedeelde ruimtes en vergemakkelijkt netwerken.

Bedrijven die geïnteresseerd zijn in het testen van de webinar software, klikken hier om een demo te plannen met het WebinarGeek salesteam. https://www.webinargeek.com/nl/contact

Over WebinarGeek
WebinarGeek is het alles-in-één webinar platform. Het is browser-based dus downloaden is niet nodig. Met de WebinarGeek software geven organisaties professionele live, automated, on-demand of hybride webinars. Van registratie tot statistieken, het omvat de volledige workflow. Alles wordt eenvoudig vanuit één plek beheert.
Na de oprichting in 2015 in Nederland, is de scale-up snel ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende webinar aanbieders in heel Europa. WebinarGeek werd al erkend met awards voor Best Entry into the US door NAF, Best Usability, Support en Leader door G2. Het webadres van WebinarGeek is https://www.webinargeek.com/.

Media contact:
Sanne de Groot
WebinarGeek
E-mail: sanne@webinargeek.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht