Industry Wire

Geplaatst door TBWANEBOKO

Nederlandse Loterij vertelt het uitzonderlijke verhaal van Edwin de Wolf

In de nieuwe campagne van Nederlandse Loterij, worden bijzondere verhalen verteld van mensen die door de organisatie worden gesteund. De campagne begint met het verhaal van oud-militair Edwin de Wolf. In 1994 stapte Edwin tijdens een missie op een landmijn en verloor daarbij zijn been. Zijn leven leek in een seconde verwoest te zijn. Hij vond zijn kracht onder andere terug op een racefiets. In Orlando (2016), Toronto (2017) en Sydney (2018) wist hij vier bronzen medailles te behalen op de Invictus Games, het internationale multi-sportevenement voor gewonde, zieke en chronisch geblesseerde veteranen.

Het verhaal van Edwin wordt onder andere verteld in een TV-commercial en online documentaire.
Het is het eerste verhaal uit een serie waarin mensen die na een dieptepunt, hun kans hebben gepakt om voor een nieuw hoogtepunt in hun leven te gaan.

Bij Nederlandse Loterij wint iedereen
Nederlandse Loterij is de organisatie achter zeven kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto. Jaarlijks investeert Nederlandse Loterij een groot deel van haar opbrengst in de Nederlandse sport via NOC*NSF, in 18 goede doelen op het gebied van gezondheid en beweging en in de Nederlandse samenleving, via het ministerie van Financiën. Het vfonds, één van de goede doelen die Nederlandse Loterij steunt, is zeer belangrijk voor Nederlandse veteranen. Mede door de opbrengst van de spellen van Nederlandse Loterij kan het vfonds investeren in veteranenzorg.

Credits:
Bureau: TBWANEBOKO
Klant: Nederlandse Loterij
Link video: https://www.youtube.com/watch?v=tcewHDpW9n4

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht