Industry Wire

Nieuw in Nederland: Oggi.nl, de allereerste app gericht op dagjes uit met het gezin

Oggi.nl introduceert als eerste in Nederland een gratis app, die zich richt op de leukste uitjes voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Oggi.nl geeft met meer dan 1.500 uitjes en leuke tips het antwoord op de altijd terugkerende vraag van ouders: “Wat zullen we vandaag eens gaan doen?”

Initiatiefneemster Odette Lommers, in het dagelijks leven marketing manager en moeder van twee energieke jongens, putte uit eigen ervaring bij het tot stand brengen van Oggi.nl. Zij vertelt: “Als ouder, tegenwoordig een ‘multi-device consumer’, wil je op elk moment van de dag een website of app kunnen raadplegen ter oriëntatie, voor informatie en voor het doen van een aankoop. Deze behoefte groeit met de dag en Oggi.nl is daarop mijn antwoord!” Want: Oggi.nl maakt het je makkelijk op je mobiel een leuk dagje uit te zoeken voor het hele gezin.

Hoe werkt het?

Het platform van Oggi.nl bestaat uit een (mobiele) site en een gratis app voor IOS en Android. Oggi.nl is gebruiksvriendelijk en toont gezinsuitjes op basis van locatie. Zo vind je in no time de leukste gezinsuitjes bij jou in de buurt! Daarnaast kun je makkelijk zoeken op een specifieke datum of plaats!

Paasactie: vind het Gouden Oggi-ei

Bij de lancering van Oggi.nl hoort een feestje! Daarom verstopt Oggi.nl op drie locaties in het land Gouden Oggi-eieren. Vind jij het Gouden Oggi-ei? Dan win je een pakket met gezinsuitjes ter waarde van maar liefst € 450,-. Ook worden er 150 Blauwe Oggi-eieren verstopt met een kleine troostprijs.

Meedoen? Via Oggi.nl, de nieuwsbrief en de Facebook-pagina ontvang je tips over waar de Gouden Oggi-eieren verstopt zijn. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door: Apenheul, Nemo, Artis, Madurodam, Het Scheepvaartmuseum, Het Oertijdmuseum, Safaripark de Beekse Bergen, Ballorig en Het Noordbrabantsmuseum.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht