Industry Wire

Geplaatst door NOBEARS

NOBEARS benoemt Tomas Dankers tot Head of Strategy

Heusden – Full-service digitaal bureau NOBEARS benoemt Tomas Dankers (42) tot Head of Strategy. In zijn nieuwe rol is Dankers verantwoordelijk voor de verdere professionalisering van de discipline-strategie binnen NOBEARS group en geeft hij leiding aan een team van strategen die klanten adviseren op het vlak van branding, user experience, development en marketing.
Focus op digitaal succes
Met de komst van Dankers haalt NOBEARS een ervaren digitale strateeg in huis, die zijn sporen in de sector de afgelopen vijftien jaar heeft verdiend. Zo is hij werkzaam geweest in diverse rollen en specialismen aan zowel de klantzijde als aan de bureaukant. De laatste acht jaar was Dankers werkzaam als Senior Digital Strategist bij digital agencies, waaronder iO en Greenberry. Hier was hij betrokken bij het uitdenken en realiseren van ontwerp- en innovatiestrategieën, design thinking en langdurige development-projecten. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van gebruikersonderzoeken. Deze brede ervaring neemt hij mee in zijn nieuwe rol bij NOBEARS.
Dankers over zijn nieuwe aanstelling: “NOBEARS is specialist in het combineren van een brede online en offline expertise met creativiteit en slagkracht. Met hun klantportfolio bedienen ze diverse sectoren en maken ze écht het verschil binnen de gehele customer experience. Deze slagkracht en brede dienstverlening in combinatie met strategische uitdagingen, past enorm goed bij mij. Ik ben er dan ook erg trots op om onderdeel te zijn van deze club en ik kijk ernaar uit om NOBEARS te helpen bij hun verdere groei.”
Dustin Karelse, CEO van NOBEARS Group: “Ik ben heel blij om Tomas te mogen verwelkomen. Hij brengt namelijk een brede bureau-ervaring met zich mee. Tomas combineert kennis op het gebied van UX, ontwerp, innovatie en development. Hierdoor kan hij alle facetten van de CX-strategie belichten, wat enorm waardevol is voor NOBEARS.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht