Industry Wire

Geplaatst door Sensus

Ontdek gratis de nieuwe Sensus Process Modeler voor de Mac

Sensus process management lanceert de Sensus Process Modeler nu ook voor macOS. Om te vieren dat deze app beschikbaar is, biedt Sensus hem gratis aan voor alle gebruikers! Ga dus nu naar de Mac App Store, installeer de app en ontdek vandaag nog de voordelen van de Sensus Process Modeler applicatie.

Sensus process management is specialist in het beschrijven, visualiseren en verbeteren van bedrijfsprocessen. De Sensus-methode geeft het bedrijfsmanagement gereedschap om procesgericht te werken. De kern van de methode is een krachtige Business Process Management (BPM) cloudapplicatie.

Gebruikers van de nieuwe app prijzen het gebruiksgemak van de Sensus Process Modeler; een laagdrempelige en gebruiksvriendelijke oplossing voor procesmanagers, projectleiders en leidinggevenden die zich bezighouden met de beschrijving en optimalisatie van bedrijfsprocessen en met het visualiseren van nieuwe ideeën.

De app maakt het mogelijk om snel en eenvoudig processchema’s te beschrijven en bedrijfsprocessen te optimaliseren om organisaties en projecten efficiënter te maken. Processen in de Sensus Process Modeler app voor de Mac kunnen worden afgedrukt en gedeeld met anderen. Bovendien kunnen processen die in de Mac app zijn gemaakt, worden uitgewerkt in de uitgebreide en geavanceerde Sensus BPM Online tool.

De applicatie stelt de gebruiker in staat om BPM (bedrijfsprocesmanagement) naar een hoger plan te tillen, waarbij delen, ontwerpen en nieuwe manieren van samenwerken centraal staan. Het verder optimaliseren, verdiepen en delen van processen kan in de Sensus BPM Online tool, die via een directe link bereikbaar is.

In het kort:
De Sensus Process Modeler voor de Mac maakt het mogelijk om snel en eenvoudig

  • processen te definiëren en te beschrijven: welk doel, welke klanten, welke leveranciers?
  • processen te ontwerpen: stroomdiagrammen van processen te tekenen en functies aan activiteiten te koppelen
  • processen te publiceren en te delen met collega’s
  • processen te exporteren naar Sensus BPM Designer.

De app is beschikbaar in verschillende talen: Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans, Portugees, Chinees, Russisch, Italiaans, Japans en Koreaans.

Ontdek nu de voordelen van de Sensus Process Modeler voor de Mac en download de app in de Mac App Store.

Meer informatie over Sensus-methode is te vinden op www.sensus-processmanagement.com/apps

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht