Industry Wire

Geplaatst door Orange Belgium

Orange zal het aantal beschikbare zenders op zijn Orange TV-app verdubbelen zonder prijsverhoging

Orange Belgium voegt meer dan 20 zenders toe aan zijn Orange TV-app, zowel in het Franstalige als Nederlandstalige pakket. In totaal kunnen onze klanten nu meer dan 40 zenders ontvangen op hun Orange TV-app.

Vandaag voegt Orange 20 nieuwe kwaliteitszenders toe aan het bestaande aanbod, waaronder de drie kanalen van Eleven Sports en National Geographic Wild. De Orange-klanten van hun kant moeten geen cent extra betalen om hun favoriete tv-programma’s, series en documentaires altijd en overal op hun mobiel apparaat te volgen.

Voetballiefhebbers zullen de beste buitenlandse competities op de eerste rij kunnen volgen in hun Orange TV-app, met onder meer de MLS Major League Soccer en, exclusief, de finale van de Copa del Rey tussen Barcelona en Valencia op 25 mei.

Cristina Zanchi, Chief Consumer Officer van Orange Belgium: “Met ruim 40 kanalen in onze Orange TV-app krijgen onze Love-klanten nog meer kwaliteitstelevisie op hun scherm, gratis en voor niks. Sportfanaten, seriekijkers, natuurliefhebbers, cartoonfans en toevallige kijkers zullen allemaal hun favoriete programma’s kunnen bekijken, thuis of waar ze op dat moment ook zijn. Op die manier houden we ons aan onze belofte om onze klanten altijd op de eerste plaats te zetten.”

Tot op vandaag is Orange nog steeds de enige ongeëvenaarde operator in België die de beste premium content en dus de beste internationale sportwedstrijden aanbiedt altijd en overal op een mobiel apparaat zonder dat de klant meer moeten betalen.

Over Orange Belgium

Orange Belgium is één van de meest toonaangevende telecommunicatieoperatoren op de Belgische markt (met meer dan 3 miljoen klanten) en in Luxemburg, via haar dochter Orange Communications Luxembourg. Als convergente speler bieden we mobiele telecommunicatiediensten, alsook internet en tv aan particulieren; en innovatieve mobiele en vaste diensten aan bedrijven. Ons ultraperformant mobiel netwerk beschikt over de 2G, 3G, 4G en 4G+ technologie waarin we voortdurend in blijven investeren. Orange Belgium is als provider ook actief in de groothandel en verstrekt zijn partners toegang tot zijn infrastructuur en netwerkmogelijkheden. Orange België is een filiaal van de Orange-groep, één van de meest toonaangevende operatoren in Europa en Afrika voor mobiele en breedband internetdiensten en één van de leiders wereldwijd in het leveren van telecommunicatiediensten aan bedrijven. Orange België staat genoteerd op de Beurs van Brussel (OBEL).

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht