Overonlinebetalen.nl helpt ondernemers kosten en tijd te besparen

www.overonlinebetalen.nl geeft een beschrijving van de meest relevante online betaalmethodes in Nederland en een overzicht van de aanbieders van deze betaaloplossingen. Ondernemers kunnen tarieven voor iDEAL, MasterCard en Visa van de 15 verschillende Payment Service Providers vergelijken en direct een aanvraag doen.

www.overonlinebetalen.nl is opgericht door professionals uit de betaalindustrie met jarenlange ervaring op het gebied van creditcards en online betalen. De site geeft een beschrijving van de meest relevante online betaalmethodes in Nederland en een overzicht van de aanbieders van deze betaaloplossingen.

Overonlinebetalen helpt ondernemers tijd en geld te besparen en de juiste betaalmix verhoogt de omzet. Ondernemers kunnen tarieven voor iDEAL en creditcards van de 15 verschillende Payment Service Providers vergelijken en direct een aanvraag doen.

Als professionals weten we precies welke partijen er in de markt zijn en welke tarieven marktconform en goedkoop zijn. Daarbij benaderen we partijen proactief om interessante aanbiedingen te doen voor onze bezoekers.

De site opereert onafhankelijk en genereert inkomsten door het uitbrengen van advies in offerte trajecten en het tonen van advertenties en aanbiedingen.

2 Reacties

Het concept is niet echt vernieuwend maar het is altijd te proberen.

Website heeft nog veel werk nodig, layout is……

hallo Jan,
welke toevoegingen zou jij dan graag terug zien op de site? Uiteraard is deze ‘work in progress’ en alle input is welkom.

Team van OverOnlineBetalen

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.

terug