Industry Wire

Geplaatst door In Person

In Person opent deuren in Rotterdam: Een nieuwe matchmaker in de Havenstad

Donderdag 28 september – Vandaag vindt de officiële opening van de nieuwe In Person-vestiging in Rotterdam plaats. De geboren en getogen Rotterdammer die de zaak gaat runnen is Frank Onderdelinden. Hij voelt zich helemaal thuis in de Rotterdamse mentaliteit van ‘geen woorden maar daden’. De officiële opening wordt vandaag om 16.00 uur gevierd met opvallende ballonnen, gouden paaltjes en een rode loper.

Geen woorden maar daden
Afgelopen juli kreeg Frank de sleutels van het pand. In de tussentijd is het pand helemaal aangekleed en ademt zelfs de inrichting van het kantoor Rotterdam. “Alles in ons mooie kantoor verwijst naar deze stad,” vertelt Frank. Als geboren en getogen Rotterdammer kent hij de stad als geen ander en weet hij hoeveel mooie bedrijven er in deze stad gevestigd zijn. Bedrijven die stuk voor stuk op zoek zijn naar de beste medewerkers. Frank: “Het persoonlijke contact en de aanpak bij In Person passen perfect bij Rotterdam, een stad die voor mij aanvoelt als een warm bad.” Frank gelooft in persoonlijkheid en de kracht van échte verbindingen. Dat is precies waarom hij voor In Person heeft gekozen.

In Person ademt Rotterdamse mentaliteit
Het In Person team in Rotterdam bestaat uit dynamische en ondernemende mensen die enorm gedreven zijn om de perfecte match te vinden. Voor zowel bedrijven als kandidaten die op zoek zijn naar een baan. “We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. En zijn niet bang om onze mouwen op te stropen. Ook daarin komt die Rotterdamse mentaliteit naar boven,” aldus Frank. We zijn gevestigd in Rotterdam Kralingen, tussen de studenten en bruisende horeca en vlakbij de Kralingse plassen. Frank: “De tram en de metro stoppen voor de deur waardoor ons kantoor voor iedereen goed bereikbaar is. Dat is top.”

Trots op onze uitbreiding in het Westen
Peterine van Egdom, franchisemanager In Person: “Met de toevoeging van Frank aan onze mooie groep In Person ondernemers hebben we een rasechte Rotterdammer in ons midden. We zijn dan ook erg blij dat we ook in het westen van het land kunnen gaan uitbreiden, nadat we eerder al Oud-Beijerland geopend hebben. Ik ben ervan overtuigd dat we In Person Rotterdam mooi op de kaart gaan zetten met Frank, het pand ziet er in ieder geval al helemaal In Person uit!”

Wat de toekomst gaat brengen? Frank wil snel een vertrouwd gezicht in Rotterdam zijn, maar ook in de nabije omgeving. “De plannen voor een tweede vestiging zijn er al. Maar laten we eerst van In Person Rotterdam een succes maken en dan kijken we daarna weer verder,” sluit Frank af.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht