Industry Wire

Geplaatst door PeterConnects

PeterConnects introduceert nieuw product voor BroadSoft: Receptionist

Maassluis, 17 juni 2019PeterConnects, leverancier van communicatiesoftwareoplossingen, lanceert haar nieuwste applicatie: PeterConnects Receptionist for BroadSoft. Dit maakt het voor BroadSoft-gebruikers eenvoudiger om inkomende telefoongesprekken snel en professioneel af te handelen. Het product is vanaf 17 juni 2019 verkrijgbaar in Nederland.

De PeterConnects-applicaties voor de handling van inbound telecommunicatie zijn al jaren toonaangevend op de platforms van Cisco en Microsoft. De Receptionist werd speciaal voor het BroadSoft-platform ontwikkeld in samenwerking met RoutIT en is volledig cloud-based. Gebruikers kunnen via de SaaS-applicatie telefoongesprekken eenvoudig aannemen en afhandelen via de innovatieve, gebruiksvriendelijke interface die wordt bediend via de webbrowser.

Geschikt voor ieder formaat organisatie
De applicatie is beschikbaar in drie versies:

  • PeterConnects Receptionist Essentials – basisreceptie voor een kleine kantooromgeving
  • PeterConnects Receptionist Advanced – standaard gespreksmanagement voor kleine en middelgrote bedrijven
  • PeterConnects Receptionist Premium – gespreksmanagement voor elke omgeving met veel gebruikers

De start van een nieuwe generatie producten
De interface geeft toegang tot unieke PeterConnects-toepassingen zoals keyboard support, drag-and-drop en handige widgets. PeterConnects Receptionist for BroadSoft is onderdeel van de nieuwe generatie PeterConnects-producten, met een op Kubernetes-technologie gebaseerde software-architectuur. Hierdoor is de applicatie flexibeler, beter schaalbaar en betrouwbaarder dan bij VM. Ook zorgt dit ervoor dat updates makkelijker uitgerold kunnen worden.

Lucas de Clercq, CEO van PeterConnects vertelt: “We zijn trots op het feit dat met dit nieuwe product ook organisaties op het BroadSoft-platform de voordelen van onze communicatiesoftware kunnen ervaren. En er komt nog een mooi vervolg aan; in de toekomst wordt dit product ook beschikbaar op het Microsoft Teams platform.”

Vanaf 17 juni is PeterConnects Receptionist for BroadSoft verkrijgbaar in Nederland via RoutIT partners en KPN. De uitrol via BroadSoft Service Providers in andere landen volgt binnenkort.

———–

Over PeterConnects
PeterConnects gelooft in waardevolle contacten. Het bedrijf biedt bereikbaarheid, context en grip op communicatie met een rijk aanbod van communicatieoplossingen op basis van Cisco en Microsoft. Het bedrijf heeft een reeks producten ontwikkeld die een onmisbare aanvulling vormen op Cisco Unified Communications Manager en Microsoft Skype for Business. PeterConnects heeft een uitgebreid partnernetwerk van gerenommeerde resellers door heel Europa. Meer dan 1000 klanten in 10 landen wereldwijd maken gebruik van de producten.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht