Industry Wire

Geplaatst door Powerpeers

Powerpeers valt in de prijzen bij the Lovie Awards

The Lovie Awards zijn bekend gemaakt en Powerpeers wint de award in de categorie Experimental & Innovation, zowel de publieksprijs als de bronzen jury prijs. 
Daarnaast is Powerpeers ook nog geselecteerd om te worden uitgelicht in de exclusieve ‘Lovie for Good Gallery’, een plek waar digitaal werk dat een inspirerende bijdrage levert aan verandering extra in het zonnetje wordt gezet.

Oprichter Lars Falch is enorm enthousiast over het winnen van beide awards;
“Geweldig om deze awards te winnen! Voor ons voelt dit als dé kroon op ons werk. Ook het winnen van de publieke award is fantastisch. Samen verleggen we grenzen en willen we de energietransitie versnellen. En dit kan alleen met elkaar.”

Alain Dujardin, Creative Director van innovatie- en designbureau Greenberry: “Geweldig dat Powerpeers ook internationaal erkend wordt door professionals en het publiek als innovatieve digitale dienst. We vinden het bijzonder hier als bureau aan mee te mogen werken en te zien dat Powerpeers echt een relevante bijdrage is aan de transitie in de energiemarkt, ook over de Nederlandse grens.”

Over Powerpeers

Powerpeers is het online deelplatform dat het mogelijk maakt zelfopgewekte energie te delen. Op deze manier maken we duurzame energie toegankelijk voor iedereen, of je het nu zelf opwekt via zonnepanelen of opgewekte energie afneemt van de zonnepanelen van een ander. Met de app kunnen gebruikers hun energieverbruik exact bekijken en hun energiebron kiezen. Met de app realiseert Powerpeers een zelfstandige, sociale uitbreiding dat groene energie en de deeleconomie in de spotlight zet, en de industrie meer transparant maakt.

Over The Lovie Awards

The Lovie Awards is de meest prestigieuze internetprijs van Europa. Ook wel de Oscars van het Europese web genoemd. Dit jaar bekroonde de awards uitmuntend Europees werk in de categorieën Websites, Online Advertising, Internet Video, Mobile Sites, Apps & Podcasts en Social te verbreden.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht