Industry Wire

Geplaatst door Pure Storage

Pure Storage stelt organisaties in staat om de ransomware-beveiligingskloof te dichten

Amsterdam, 19 januari 2022 – Pure Storage adresseert de stand van zaken op het gebied van ransomwarebeveiliging en benadrukt het belang van back-up en herstel om een veelomvattende strategie voor dataprotectie op te bouwen.

Ransomware-aanvallen komen steeds vaker voor in de huidige digitale wereld en vormen een frequent en kostbaar risico voor bedrijven overal ter wereld. Cybersecurity Ventures voorspelt dat de wereldwijde schade als gevolg van ransomware tegen 2031 kan oplopen tot 265 miljard dollar. Hoewel organisaties de risico’s onderkennen, is er nog steeds een gebrek aan inzicht in de status van de huidige beveiligingsmaatregelen en wat die status zou moeten zijn.

Met zijn portfolio voor databescherming – waaronder Pure SafeMode op FlashArray en FlashBlade, en Portworx PX-Backup – helpt Pure organisaties deze beveiligingskloof te dichten, zodat bedrijven hun data kunnen beveiligen tegen verlies, corruptie en groeiende cyberdreigingen.

“Het implementeren van een zinvolle dataprotectie strategie, met een ‘voor, tijdens en na’ benadering, is cruciaal voor het runnen van een succesvol bedrijf vandaag de dag. De juiste voorzorgsmaatregelen nemen om een aanval te voorkomen is essentieel, maar het is net zo belangrijk dat organisaties plannen voor herstel. De oplossingen van Pure zijn bij uitstek gepositioneerd om klanten te helpen snel en op grote schaal data te herstellen, om zo verstoringen van de bedrijfscontinuïteit en negatieve financiële gevolgen te voorkomen”, zegt dr. Ratinder Paul Singh Ahuja, CTO, Security, Pure Storage.

Door Pure’s oplossingen voor databescherming in te zetten kunnen wereldwijde klanten hun data echt beveiligen en profiteren van een veelomvattende strategie voor dataprotectie:

“Met miljarden dollars en hun reputatie op het spel als systemen uitvallen, hebben onze klanten betrouwbare, veilige datadiensten nodig. Dat is precies wat Pure Storage ons in staat stelt te leveren, waardoor we solide klantrelaties voor de lange termijn kunnen opbouwen”, zegt Jesse Bonserio, Senior Director of Engineering van de Abacus Group, een Amerikaans bedrijf dat IT-diensten en -oplossingen levert.

“Geconfronteerd met het groeiende risico op aanvallen, was ik op zoek naar een manier om de bescherming van onze data te garanderen tegen ransomware en op het gebied van back-ups. Ik heb ervoor gekozen om de data efficiënter te beschermen door opslagtechnologie te gebruiken in plaats van servertechnologie, en door zeer regelmatig snapshots te maken met Pure”, zegt Marc Duong, CISO-CIO, Solidéo (Société de Livraison des Ouvrages Olympiques), een Franse openbare instelling die verantwoordelijk is voor de oplevering van het werk en ontwikkelingsactiviteiten die nodig zijn voor de organisatie en uitvoering van de Olympische Zomerspelen van 2024.

“Pure Storage SafeMode helpt om onze geloofwaardigheid en capaciteit bij het beveiligen van alle patiëntgegevens te vergroten en een vertrouwde zorgaanbieder in Indonesië te worden,” zegt Wirya Martin, IT Infrastructure & Security Manager, Rumah Sakit Pondok Indah.

Ga voor meer informatie over Pure’s oplossingen voor gegevensbescherming naar:

  1. Modern Data Protection Solutions
  2. Protect Your Data from Ransomware with SafeMode™ Snapshots
  3. Portworx PX-Backup for Kubernetes

Over Pure Storage

Pure Storage (NYSE: PSTG) geeft technologen hun tijd terug. Pure levert een moderne data-ervaring die organisaties in staat stelt hun activiteiten uit te voeren als een werkelijk storage-as-a-service-model, geautomatiseerd en naadloos over meerdere clouds. Pure helpt klanten data in te zetten en tegelijkertijd de complexiteit en kosten te verlagen van het beheer van de achterliggende infrastructuur. En met een gecertificeerde klanttevredenheidsscore in de top één procent van B2B-bedrijven, behoren de klanten van Pure tot de meest tevreden klanten ter wereld.

Pure Storage in de rapporten van analisten:

Pure Storage is een ‘Leader’ in het  2021 Gartner Magic Quadrant for Primary Storage en ‘Leader’ in het 2021 Gartner Magic Quadrant for Distributed File Systems & Object Storage.

Pure Storage, het ‘P’ logo, AIRI, Evergreen, FlashBlade, FlashStack en Pure1 zijn handelsmerken van Pure Storage, Inc. Alle andere handelsmerken en namen genoemd in dit document zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht