Industry Wire

Geplaatst door Seeders

Seeders organiseert marketing event Asia Online

Landelijk, 20 februari 2024 – Op donderdag 14 maart organiseert Seeders het eerste ‘Asia Online Event’. Op het evenement van de wereldwijde online marketing agency  komen drie gastsprekers hun expertise delen over online marketing op de Aziatische markt. Het event vindt plaats in De Veenderhoeve in De Klomp (Utrecht). 
Drie interessante sprekers die alles weten over online marketing in Azië delen op 14 maart hun expertise met aansprekende cases, tips en best practices rondom alles wat online marketing in Azië betekent. Ben jij erbij?
Oost en west verbinden
“We willen met Seeders graag oost en west met elkaar verbinden. We zien al jaren een toename van aanvragen van Aziatische bedrijven die naar het westen willen komen en vice versa. Die bewegingen willen we nu een boost geven door westerse bedrijven actief te informeren over de kansen in Azië”, zegt eigenaar Dennis Akkerman van Seeders. Seeders bedient de Aziatische markt vanuit vestigingen in Tokio en Shanghai.
Over de sprekers:
Fabian Schneider (specialist Chinese markt)
In deze lezing vertelt Fabian alles over het digitale landschap van China, waarbij de nadruk ligt op de verschillen met de westerse markt. Niet alleen zullen de uitdagingen benadrukt worden, maar ook de overvloedige mogelijkheden voor internationale bedrijven die willen groeien in deze dynamische en snel evoluerende markt.
Alexander van Aken (specialist Japanse markt)
Op het eerste gezicht lijkt Japan misschien erg westers, maar onder de oppervlakte zijn de verschillen enorm. Om een Japans publiek aan te spreken heb je een totaal andere aanpak nodig dan wat werkt voor een westers publiek. Alexander vertelt je er alles over.
Eunhae Kim (specialist Zuid-Koreaanse markt)
Het meest unieke van digitale marketing in Zuid-Korea is de dominantie van lokale platforms (Naver, Kakao, Coupang… etc.). Eunhae vertelt over culturele codes en digitale modi in Zuid-Korea. Deze platforms zijn namelijk cruciaal geworden bij de digitale marketing in het land.
Een gratis ticket voor het evenement bemachtigen? Klik dan hier.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht