Industry Wire

Geplaatst door ServiceNow

ServiceNow en Fujitsu starten strategische samenwerking

Techorganisaties bundelen krachten voor lanceren van innovatieve oplossingen voor wereldwijde klanten

Kawasaki, Japan en Las Vegas, Verenigde Staten – 16 mei 2024 – ServiceNow (NYSE: NOW), de toonaangevende leverancier van AI-platforms voor bedrijfstransformatie, en Fujitsu Limited, een wereldwijde speler in IT-diensten en digitale transformatieoplossingen, slaan de handen ineen voor het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. Het openen van het Fujitsu-ServiceNow Innovatiecentrum en de groei van het gebruik van het Now Platform door Fujitsu, vormen het begin van een partnerschap dat is gericht op het maximaliseren van de waarde voor klanten in diverse sectoren.

Het nieuwe Fujitsu-ServiceNow Innovatiecentrum, dat later dit jaar in Kawasaki City, Japan zal worden geopend, zal dienen als een hub voor digitale transformatie-initiatieven en klantsucces. Door te focussen op cloudgebaseerde oplossingen wil het centrum bedrijfsprocessen automatiseren en data-gedreven management bevorderen. De strategische samenwerking tussen ServiceNow en Fujitsu zal zich in eerste instantie richten op het aanpakken van de complexe operationele uitdagingen binnen de productiesector, met de lancering van oplossingen voor Engineering Chain Management (ECM) en Supply Chain Management (SCM) operaties.

Meer voordelen
De samenwerking tussen ServiceNow en Fujitsu stelt klanten in staat om te profiteren van de krachten tussen ServiceNow’s AI-platform voor digitale bedrijven en Fujitsu’s diepgaande branchekennis. Door gebruik te maken van geautomatiseerde processen streven beide bedrijven ernaar om klanten te helpen hun bedrijfsactiviteiten te stroomlijnen en groeikansen te benutten binnen een snel veranderende digitale omgeving. Deze nauwe samenwerking is bedoeld om klanten wereldwijd te ondersteunen bij het realiseren van hun digitale transformatiedoelstellingen.

Verbeterde klantondersteuning
Naast de lancering van het Fujitsu-ServiceNow Innovatiecentrum zullen Fujitsu’s adviesdiensten worden geïntegreerd met ServiceNow Impact, een uitgebreide waardeversnellingsoplossing van ServiceNow. Hierdoor worden verbeterde klantenondersteuning en adviesmogelijkheden mogelijk gemaakt. De erkenning van Fujitsu als ‘Partner van het Jaar’ door ServiceNow, samen met verschillende partnerprijzen voor de APAC-regio in 2024, benadrukt de toewijding van beide bedrijven om waarde te creëren voor klanten en de samenleving als geheel.

Over ServiceNow
ServiceNow (NYSE: NOW) zet AI in voor mensen. We bewegen mee met het tempo van innovatie om klanten te helpen organisaties in elke sector te transformeren, terwijl we een betrouwbare, mensgerichte benadering hanteren voor het implementeren van onze producten en diensten op grote schaal. Ons AI-platform voor bedrijfstransformatie verbindt mensen, processen, gegevens en apparaten om de productiviteit te verhogen en bedrijfsresultaten te maximaliseren. Voor meer informatie, bezoek: www.servicenow.com.

Over Fujitsu
Het doel van Fujitsu is om de wereld duurzamer te maken door vertrouwen in de samenleving op te bouwen door middel van innovatie. Als de digitale transformatiepartner bij uitstek voor klanten in meer dan 100 landen, werken onze 124.000 medewerkers eraan om enkele van de grootste uitdagingen van de mensheid op te lossen. Ons scala aan diensten en oplossingen maakt gebruik van vijf belangrijke technologieën: Computing, Networks, AI, Data & Security, en Converging Technologies, die we samenbrengen om transformatie op het gebied van duurzaamheid te leveren. Fujitsu Limited (TSE: 6702) rapporteerde geconsolideerde inkomsten van 3,7 biljoen yen (US$26 miljard) voor het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2024 en blijft het toonaangevende digitale dienstenbedrijf in Japan qua marktaandeel. Kom meer te weten: www.fujitsu.com.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht