Industry Wire

Geplaatst door Fitsfootwear.nl

Slippers op maat, optimaal comfort

Er zijn van die periodes dat je vaker op slippers of sandalen loopt dan anders. Helaas heb je dan niet de gewenste orthopedische steun die je via een aangepaste zool wel hebt in schoenen of laarzen. Podotherapeutische slippers op maat vormen de oplossing met een geïntegreerde onzichtbare zool. De uitstraling is helemaal van deze tijd en je kunt je slippers op maat bij fitsfootwear.nl verder customizen naar eigen smaak, zodat je een uniek paar in je collectie hebt. Zo geef je het hele jaar door je voeten de steun en verzorging die ze verdienen.

Hoe werkt het?

Je maakt eerst een afspraak met een erkende voetspecialist in de buurt die samenwerkt met FITS. Op de website kun je deze eenvoudig opzoeken. Deze voetspecialist maakt met speciale innovatieve meetapparatuur een 3D scan van jouw voeten en je maten worden nauwkeurig opgenomen. Bij de voetspecialist bepaal je van je sandalen of slippers op maat ook de kleur en het materiaal van de zool, de binnenvoering en het bovenwerk. Eventueel kun je in overleg persoonlijke details toevoegen. Op basis van al deze gegevens wordt in een fabriek in Portugal door specialisten jouw persoonlijke voetbed gemaakt en vervolgens handmatig verwerkt in de zool van sandalen of slippers op maat. Er worden uitsluitend ecologisch verantwoorde premium leersoorten gebruikt die comfortabel en zacht aanvoelen. Na een paar weken heb je unieke podotherapeutische sandalen of slippers op maat waar je lang plezier van hebt.

Modellen, materialen en kleuren

Bij fitsfootwear.nl zie je welke modellen en uitvoeringen zoal mogelijk zijn voor dames en heren. Voor de bekleding van de zool heb je keuze uit leer, suède of microfiber in meerdere tinten. De zool bestaat uit dempend en verend EVA-schuim en de onderzool is van gripvast creplina. Heren kunnen kiezen uit stoere leren teenslippers en sandalen met twee of drie banden, eventueel met hielband. De kleuren zijn neutraal en tijdloos en passen overal bij. Je kunt eventueel zelf kleurige accenten toevoegen.

Voor dames zijn er bij de teenslippers en sandalen met of zonder hielband effen varianten in allerlei neutrale en vrolijke kleuren. Daarnaast zijn diverse moderne leerprints mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan panter, snake, metallics en multicolor patronen. Je kunt daarbij kiezen voor een speelse bloemdecoratie. Naast de sandalen en slippers op maat vind je bij FITS ook huisschoenen op maat in zacht en warm vilt van Italiaanse wol. Je hebt keuze uit een open of gesloten hiel en verschillende tinten. Verwen je voeten en geniet het hele jaar door van de juiste steun met je eigen FITS slippers op maat.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht