Industry Wire

Geplaatst door Dekbed-Discounter

Stylist van het Zuiden bundelt krachten met Dekbed-Discounter.nl

Gouda, 22 juli 2019 – Liefhebbers kunnen voortaan het bed in duiken met Roy Donders. De stylist, modeontwerper en zanger uit Tilburg heeft namelijk een bed ontworpen voor Dekbed-Discounter.nl. De tweepersoons boxspring is vanaf woensdag 24 juli verkrijgbaar.

Het bed van de bedenker van de huispakken heeft een velour vintage stof en is in vier kleuren verkrijgbaar bij de grootste online beddenwinkel van de Benelux. De populaire Brabander heeft niet alleen nagedacht over de aankleding, maar ook over de algemene uitstraling en het ligcomfort. Zo is er speciaal voor dit bed een apart hoofdbord ontworpen en heeft de boxspring een koudschuim topper, waardoor het een medium hardheid heeft.

Goede nachtrust
Voor Donders was het ontwerpen van een bed een compleet nieuwe uitdaging. “Het is natuurlijk een heel ander discipline dan mode, maar wel heel gaaf om te mogen doen”, vertelt de stylist. “Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Ik heb me daarom laten adviseren door specialisten en zo is er een fantastisch bed ontstaan waar je heerlijk op slaapt, maar dat er eveneens fantastisch mooi uit ziet.”

Het speciale bed is exclusief via Dekbed-Discounter.nl te bestellen en kan geleased worden. Onder de eerste tien klanten die de boxspring aanschaffen zal een speciale meet & greet worden verloot, waarbij Roy Donders hoogstpersoonlijk het bed komt afleveren en testen.

Over Dekbed-Discounter.nl
Dekbed-Discounter.nl is met 2000 tot 3000 orders per dag de grootste webshop in beddengoed van de Benelux. De omzet in 2018 was ongeveer 40 miljoen euro. Op het kantoor in Gouda werken ongeveer 50 personeelsleden. Dekbed-Discounter.nl was een van de snelst groeiende websites in de Twinkle 100 van 2018. De webshop onderscheidt zich met goede service, snelle levering, veilig en achteraf betalen. In juni 2018 werd ook Boxspring Lease gelanceerd, waar sindsdien al tienduizenden mensen gebruik van hebben gemaakt. In 2019 werd daar Banken Lease aan toegevoegd. Dekbed-Discounter.nl heeft recent ook de aanbiedingensite Koopjedeal.nl overgenomen.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht