Industry Wire

Geplaatst door Craftmore

Taylor Travel Management Group kiest Craftmore voor vernieuwing van merk en digitale identiteit.

Taylor Travel Management Group kiest Craftmore voor vernieuwing van merk en digitale identiteit.
Na het succesvol afronden van het merkstrategie traject voor Taylor Travel Management Group, heeft creative digital agency Craftmore de opdracht gekregen om de merkstrategie door te vertalen naar een vernieuwde merk- en digitale identiteit. De samenwerking richt zich op het ontwerp van een nieuw logo en de visuele identiteit, digital identity design, user experience (UX) en de vormgeving en de realisatie van de website en het boekingsplatform.

Taylor Travel Management Group is een wereldwijde speler in het luxury travel segment. Met vestigingen in Nederland, Duitsland, Italië en Dubai, heeft Taylor Travel Management Group Craftmore geselecteerd vanwege hun expertise in het vertalen van de unieke merkwaarden naar een authentiek design dat de tevens de conversie optimaliseert.

“Dit project is een logische next step in de groeifase van Taylor. Het is ons doel om de kernwaarden van Taylor Travel Management Group naadloos te integreren in een visuele identiteit die niet alleen de luxe en exclusiviteit van het merk weerspiegelt, maar ook de gebruikerservaring naar een hoger niveau tilt. We streven naar het consequent verrassen en verbazen van onze vooraanstaande klanten”, aldus Mathijs Raap, CEO van Taylor Travel Management Group.

De vernieuwde website en visuele identiteit zullen gericht zijn op het versterken van de klantbeleving. Dit doen we middels een high end design en interactieve elementen die de selecte doelgroep aanspreken. “Met deze nieuwe aanpak willen we niet alleen aan de norm van luxury travel voldoen, maar overstijgen.” , voegt Floris Derksen, Creative Director van Craftmore, toe.

De lancering van de nieuwe website en de bijbehorende digitale ervaringen zijn gepland voor na de zomer, waarmee een nieuwe stap in de groei van Taylor Travel Management Group wordt ingeluid.

Over Craftmore:
Craftmore is een creative digital agency dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van digital brand experiences die merken helpen zich te onderscheiden in hun markt. Craftmore werkt voor een breed scala aan internationale klanten, variërend van scale-ups tot toonaangevende multinationals.

Over Taylor Travel Management Group:
Taylor Travel Management Group streeft ernaar om de verwachtingen te overtreffen en de normen van luxury travel opnieuw te definiëren. Taylor Travel Management Group biedt een unieke klantervaring die de normen van luxury travel definieert door middel van eersteklas tijdmanagement en het consequent verrassen en verbazen van hun vooraanstaande klantenkring.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Michel van Velde
CEO
Craftmore
hello@craftmore.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht