Industry Wire

Geplaatst door Team5pm

Team5pm benoemt psycholoog Lara Herpers als Director of People and Culture

Lara Herpers is aangesteld tot Director of People & Culture van Team5pm. Zij is van origine psycholoog en organisatieadviseur. In haar nieuwe rol bewaakt zij het DNA en de cultuur van Team5pm. Zij zorgt dat iedere medewerker ondanks de snelle groei die het bureau ondergaat gezien blijft worden, autonomie ervaart en teamleden onderling in een optimale relatie met elkaar kunnen blijven samenwerken. Lara heeft voorheen gewerkt bij Wayne Parker Kent, Mediahuis en jongeren adviesbureau JongeHonden. Daarnaast is zij zelfstandig relatietherapeute.

Jelmer Wind, Co-founder Team5pm: “Team5pm streeft er naar de coolste werkplek te zijn en ook te blijven voor collega’s. We zijn in drie jaar tijd van vier naar 80 teamleden gegroeid, en willen onze prettige cultuur en DNA graag voor iedere collega blijven waarborgen. Hierdoor zijn we op zoek gegaan naar een Director of People & Culture, die een benadering heeft die bij ons past en meebouwt aan het bureau van de toekomst. Binnen deze veranderende wereld is hiervoor een ander type persoon nodig dan een traditionele HR-Manager. Iemand die onze waarden en filosofie begrijpt, en wat daarvoor nodig is. Dit hebben we gevonden in Lara Herpers, die organisatieadviseur en psycholoog is, maar ook de mediawereld goed kent. Hierdoor kunnen onze teamleden hun vak en unieke talent blijven beoefenen, waarin zij verantwoordelijkheid en vrijheid hebben, maar ook groeien als mens en professional.”

Lara Herpers, Director of People & Culture Team5pm: “De succesvolle organisatie van NU is wendbaar, verandert continu, is trust based, zo plat mogelijk en opereert autonoom. Ik heb gezien dat Team5pm hier sinds de start al een stevige fundering voor heeft gebouwd. Werken bij Team5pm betekent met een lach op je gezicht naar kantoor gaan, je veilig voelen, optimaal kunnen presteren en plezier maken. Binnen deze omgeving is er ook ruimte om eerlijk en direct te zijn. De keuze om dit nieuwe avontuur aan te gaan was dan ook vrij snel gemaakt. Ik zie Team5pm als koploper, die vanuit DNA de juiste aandacht geeft aan alle teamleden – die het succes van de organisatie zijn. Mijn taak nu is om dit verder door te zetten en dit DNA te bewaken. Mijn kennis en achtergrond draagt bij om ervoor te zorgen dat iedereen, ondanks – of misschien wel dankzij – de snelle groei van Team5PM gezien en gewaardeerd blijft worden, en de juiste stappen kan blijven maken om zichzelf te blijven ontwikkelen.”

Team5pm
Team5pm is The YouTube Agency voor Publishers (uitgevers) en Brand Publishers (merken), dat zit richt op data research, strategie, content, advertising en video-sales via het eigen YouTube-netwerk. Door middel van data-gedreven consultancy en algoritme-vriendelijke content creatie, helpt Team5pm klanten aan succes op YouTube. O.a. door meer views, watch time, hoge Google & YouTube rankings, advertentieomzet, leads en conversie op YouTube te realiseren. Het team van 80 medewerkers bestaat uit de beste YouTube-experts.
Be a team player, work smart, be innovative and have fun. Het hoofdkantoor zit op de Baarsjesweg in Amsterdam. Team5pm werkt nu o.a. voor de KPN, Volkswagen, AH Allerhande, Interpolis, Hyundai en Center Parcs.

Meer informatie: www.team5pm.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht