Industry Wire

TEDxAmsterdamWomen viert lustrumjaar met indrukwekkende line-up

Al vijf jaar biedt TEDxAmsterdamWomen een podium aan inspirerende en succesvolle vrouwen. In dit lustrumjaar betreden op vrijdag 29 mei 2015 wederom 16 bijzondere, (inter-)nationale sprekers het podium in het Okura Hotel te Amsterdam. De organisatie onthult nu de eerste vijf sprekers: Lucia de Berk, Steve McCurry, Marlou van Rhijn, Wassila Hachchi en Arita Baaijens. ZIj vertegenwoordigen als geen ander het thema dat dit jaar centraal staat: ‘Here we are. To explore, to empower to excel’. Aanmelden voor het event is vanaf vandaag mogelijk via www.tedxamsterdamwomen.nl.

Thema: ‘Here we are. To explore, to empower to excel’

Het zijn spannende tijden. Een tijd waarin we ontdekken, creëren en elkaar aanzetten om te excelleren. Een inspirerende tijd met meer mogelijkheden dan ooit tevoren. Iedereen heeft het vermogen om de werkelijkheid te ontdekken en te vormen. Met het samenstellen van een indrukwekkende line-up laat de organisatie van TEDxAmsterdamWomen haar 500 gasten een stap terug nemen om met hernieuwde blik naar de werkelijkheid te kunnen kijken.

Divers en internationaal programma
De organisatie is trots op het diverse en internationale programma, dat geleid zal worden door dagvoorzitter Sylvana Simons. Zo zal de Haagse verpleegkundige Lucia de Berk, die 2302 dagen onschuldig achter de tralies zat, haar verhaal presenteren. De bezoekers raken ongetwijfeld geïnspireerd door het doorzettingsvermogen van paralympisch Europees- en wereldrecord houder Marlou van Rhijn. De Amerikaanse fotojournalist Steve McCurry, wereldberoemd geworden door zijn foto van het Afghaanse meisje op de cover van National Geographic in 1985, betreedt ook het podium. De overige elf sprekers zullen in de aankomende weken op de website, Facebook en via het Twitter-account (@TEDxAmsWomen) bekend worden gemaakt.

Overweldigende belangstelling

Net als in de voorgaande jaren is de belangstelling voor het evenement overweldigend. Inmiddels hebben ruim 800 professionals zich aangemeld om kans te maken op een toegangsbewijs. Binnenkort start de organisatie met het selectieproces. Dames (en heren) die nog kans willen maken op een uitnodiging melden zich aan via www.tedxamsterdamwomen.nl.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht