Industry Wire

Geplaatst door ThePhoneLab

ThePhoneLab introduceert in samenwerking met BOB Autowas: wereldwijd de allereerste drive-in voor smartphone- en tabletreparaties!

Vanaf dinsdag 7 april start ThePhoneLab in samenwerking met BOB Autowas de allereerste drive-in voor smartphone- en tabletreparaties. Hier kun je niet alleen je smartphone, maar ook je auto binnen 30 minuten weer laten shinen!

De specialisten van ThePhoneLab zijn nu nóg makkelijker te bereiken, en wel vanuit je eigen auto. Op de nieuwe locatie in Amsterdam Sloterdijk kun je je smartphone afleveren zonder je vertrouwde bolide te hoeven verlaten. In ThePhoneLab drive-in wordt je toestel binnen 30 minuten gerepareerd, altijd met originele onderdelen en met de beste service, zoals je van ThePhoneLab gewend bent. Maar dat is niet het enige. Kies voor een leuke combinatiedeal en laat BOB Autowas terwijl je wacht meteen je auto wassen en/of poetsen!

Zie hier de video: https://youtu.be/sC23wyyA1rc

Al langer speelt Boris Blijham van ThePhoneLab met het idee een samenwerking met BOB Autowas aan te gaan. ‘Mark de Graaf van BOB Autowas is al jarenlang een trouwe klant van ons. Beiden zijn wij op zoek naar extra diensten voor onze huidige klanten, en nu BOB Autowas een speciale unit beschikbaar heeft die voldoet aan alle eisen van ThePhoneLab, kunnen wij onze krachten bundelen. Zowel je auto als je smartphone wil je in topconditie houden, want je kan tenslotte geen dag zonder!’

Het is fijn de klanten een leuke extra te kunnen bieden, maar voor Boris is ook de bereikbaarheid van ThePhoneLab belangrijk. ‘Onze winkels bevinden zich midden in de stad en zijn moeilijker bereikbaar voor mensen die in de omliggende gebieden wonen. Met de drive-in kunnen ook die klanten ons nu goed bereiken.’ Dit kan daarnaast een uitkomst bieden voor vele werkenden op en rondom Sloterdijk. Boris: ‘En hoe gemakkelijk is het om vanuit je eigen auto geholpen te worden?! Zo kun je even snel je smartphone afleveren en direct doorrijden naar je volgende afspraak.’

Bij ThePhoneLab Amsterdam Sloterdijk kun je voor verschillende servicediensten terecht. Operationeel manager Matthew Bregman: ‘De meest voorkomende reparaties die wij in onze winkels uitvoeren zijn kapotte schermen en slechte batterijen. Bij de drive-in bieden wij ook een gratis APK-check voor je smartphone of een screenprotector op maat tegen een gereduceerd tarief én helpen we je natuurlijk met alle vragen die je hebt omtrent het gebruik van je smartphone.’ Alle diensten worden op een veilige, hygiënische en verantwoorde manier uitgevoerd. De specialisten van de nieuwe drive-in staan van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur klaar. Vanuit je eigen auto helpt ThePhoneLab je op weg!

ThePhoneLab drive-in
BOB Autowas
Transformatorweg 37
1014AJ Amsterdam

T: 020 22 36 038
E: info@thephonelab.nl
W: https://thephonelab.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht