Industry Wire

Geplaatst door Trans-iX en Whitesky

Trans-iX en Whitesky.cloud zetten de nieuwe standaard met lancering van cloud op Schiphol Amsterdam

Wormerveer, 22 april 2024 – Trans-iX en Whitesky.cloud zetten een nieuwe mijlpaal in hun samenwerking met de officiële lancering van de state-of-the-art cloud op Schiphol Amsterdam. Deze baanbrekende cloudinfrastructuur staat op het punt de cloud computing sector te transformeren. Met deze nieuwe infrastructuur worden zowel schaalbaarheid als prestatiegarantie, toepassingscompatibiliteit en gebruikerservaring drastisch verbeterd en nog meer gewaarborgd.

Trans-iX en Whitesky.cloud, als voorlopers in deze technologie, zijn trots om de eerste partners te verwelkomen die al begonnen zijn met de migratie naar deze geavanceerde cloudinfrastructuur.

Deze ontwikkeling benadrukt niet alleen de technologische voorsprong van de cloud op Schiphol Amsterdam, maar ook de impact ervan op de markt. Bedrijven die voorheen afhankelijk waren van traditionele IT-infrastructuur, zien nu de voordelen van overstappen naar een cloudomgeving die schaalbaarheid, snelheid, compatibiliteit en betere gebruikerservaring biedt. Bovendien zijn ondernemingen die op zoek zijn naar alternatieven voor hun bestaande VMware-gebaseerde infrastructuur nu actief bezig met het opbouwen van hun IT-infrastructuur op deze nieuwe cloudinfrastructuur. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor innovatie en groei, waardoor organisaties hun concurrentiepositie kunnen versterken en beter kunnen inspelen op de eisen van de markt.

Verder biedt de cloud op Schiphol Amsterdam een aantrekkelijk alternatief voor ondernemingen die op zoek zijn naar meer autonomie en controle over hun cloudomgeving. Door te kiezen voor deze nieuwe cloudinfrastructuur kunnen organisaties profiteren van een open architectuur die interoperabiliteit mogelijk maakt en hen in staat stelt om hun IT-infrastructuur op maat te ontwerpen en te beheren.

Als leiders in cloud computing blijven Trans-iX en Whitesky.cloud zich inzetten voor innovatie en klantgerichtheid. De lancering van de cloud op Schiphol Amsterdam markeert een belangrijke mijlpaal in deze reis, maar het is slechts het begin van wat er komen gaat. Met een sterke focus op het leveren van waarde en het bieden van oplossingen die voldoen aan de behoeften van moderne bedrijven, zullen Trans-iX en Whitesky.cloud blijven streven naar uitmuntendheid in cloud computing en de digitale transformatie van organisaties wereldwijd blijven stimuleren.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht